שאלה בנוגע לעלויות..

pshycokiller

New member
שאלה בנוגע לעלויות..

שלום רב=) אני וחברתי מתכננים טיול של חודש באזור מערב ארה"ב. התכנון הוא לעבור בכ-5 מדינות בכדי להספיק כשההתחלה היא בטקסס והסיום בקליפורניה. מישהו יכול לעזור בנוגע לעלויות? כמה עולה דלק בארה"ב? מחיה ממוצעת לטיול קראוון של חודש? אני יודע שהשאלה כללית אבל אשמח על כל תשובה.. תודה.

../images/Emo66.gifעלויות צפויות

עלויות דלק יהיו כ-350 $ ל-1000 מייל. כלכלה לזוג 30-40$ ליום כניסות לחניונים 30$ ללילה ממוצע כבישי אגרה- קשה לאמוד אך לרוב ניתן ואף מומלץ לנסוע בדרכים צדדיות שלרוב יפות יותר

pshycokiller

New member
בנוגע לפארקים לאומיים

הבנתי שיש אפשרות לקנות כרטיס שמאפשר כניסה לכל הפארקים, מישהו מכיר ויודע מה המחיר שלו? והאם ניתן לישון בפארקים הלאומיים האלה עם קראוון?

עד שנת 2008 היה כרטיס בשם Golden Eagle Pass

ב-2008 הוא בוטל ויש כיום כרטיס חדש המאחד את כל הרשויות הפדרליות. מחירו הוא 80 דולר לשנה. אני מצרפת קישור לאתר בו ניתן למצוא עוד מידע: אתר הפארקים הלאומיים

שינה בפארקים הלאומיים

היא בהחלט אפשרית. בכל פארק יש את הסידורים שלו וישנם כאלו שרמת החניונים שלהם אינה גבוהה ואין בהם את החיבורים האפשריים (חשמל, מים, ביוב) או עמדת ריקון (Dumping Station) ואת זה צריך לקחת בחשבון, במיוחד אם ישנים בפארק שכזה לפני החזרת הקרוואן, שאותו צריך להחזיר עם מיכלים ריקים.

giramondo

New member
בטקסס-הדלק הזול ביותר בארה"ב

ויש גם חניונים ב 5-10 USD וגם חינמיים,הפעל את גוגל ותחסוך. G-רמונדו.

למעלה