שאלה בנוגע לעמותה מסויימת

שאלה בנוגע לעמותה מסויימת

מצאתי הצעת עבודה בעמותה בשם "קרן לחיים", שלכאורה מסייעת לילדים עם פיגור שכלי. השתמשתי במילה "לכאורה" משום שהעמותה אינה מוכרת לי, ולא מצאתי שום רפרנסים לה בשום מקום. עם המשכורת ההגונה שהם מציעים לאותו התפקיד ושלל העמותות הפיקטיביות והנצלניות שבשוק, מחובתי לוודא כעת שמדובר בעמותה הוגנת והגונה, שמעבירה את כספי התרומות למקומות הנכונים. האם מישהו מכם שמע על עמותת "קרן לחיים" ומכיר את פועלה?

תגובה

גם אני לא שמעתי על עמותה בשם זה, אבל בירור קצר אצל רשם העמותות יכול להעיד על קיומה. ישנן עוד עמותות המתרימות אנשים ומעידות על עצמן כפועלות למען האוכלוסיה שלנו, והן אכן רשומות אצל רשם העמותות. לאן הולך הכסף? רק השד יודע... עצתי לך היא לברר מי עומד בראש העמותה (מה שם היו"ר שלה), ולברר עמו פרטים אלו, תוך דרישת אינפורמציה ודוגמאות על מגוון הפעילויות שהעמותה מקיימת והיכן היא מקיימת אותן.במידה ותשתכנע שאכן זו עמותה הגונה, שא ברכה בפעילותך למענה. כל טוב, אורית

תודה ויום נעים.

אחפש עוד מידע אצליהם, ומשם אמשיך. בירור אצל רשם העמותות לא רלוונטי, שכן ישנן די והותר עמותות רשומות שפועלות לגיוס כספים, ו"לאן הולך הכסף? רק השד יודע...". תודה על התשובה.

אין בעד מה....

רק דבר אחד... כשכתבתי על רשם העמותות התכוונתי בדיוק למה שאתה רשמת- לכך שסביר להניח שהם רשומים כעמותה,ושזה עדיין לא אומר כלום על פועלם למען מטרותיה של העמותה. יום נעים גם לך נ.ב תמיד יש עבודות באקים
(ואין צורך שאפרט מי אנחנו, נכון?)

כמובן.

אוקיי, אבל אבהיר ליתר ביטחון שאני ללא ספק מחפש עבודה בשכר, כי עם כל הרצון הטוב זה לא הזמן המתאים, מבחינתי, להתנדבות.

למעלה