thunder007
New member
שאלה בנוגע לערך התזונתי של תפוח מרוסק ומבושל
שלום לאחרונה קטפתי, קילפתי וחתכתי למעלה מ 40 קילו של תפוחי סמיט מהעץ בגינתי. את התפוחים בישלתי וריסקתי בכדי שיקבלו מרקם חלק. שאלתי היא , האם לאחר כל העיבוד שעברו התפוחים, נותר ברסק שהתקבל וטעים להפליא, ערך תזונתי כלשהו? האם הרסק תפוחים תורם תרומה כלשהי או שמא גורם נזק בשל כמויות הסוכר שבו? אשמח מאוד לקבל תשובה מייק
שלום לאחרונה קטפתי, קילפתי וחתכתי למעלה מ 40 קילו של תפוחי סמיט מהעץ בגינתי. את התפוחים בישלתי וריסקתי בכדי שיקבלו מרקם חלק. שאלתי היא , האם לאחר כל העיבוד שעברו התפוחים, נותר ברסק שהתקבל וטעים להפליא, ערך תזונתי כלשהו? האם הרסק תפוחים תורם תרומה כלשהי או שמא גורם נזק בשל כמויות הסוכר שבו? אשמח מאוד לקבל תשובה מייק