שאלה בנוגע לערך התזונתי של תפוח מרוסק ומבושל

thunder007

New member
שאלה בנוגע לערך התזונתי של תפוח מרוסק ומבושל

שלום לאחרונה קטפתי, קילפתי וחתכתי למעלה מ 40 קילו של תפוחי סמיט מהעץ בגינתי. את התפוחים בישלתי וריסקתי בכדי שיקבלו מרקם חלק. שאלתי היא , האם לאחר כל העיבוד שעברו התפוחים, נותר ברסק שהתקבל וטעים להפליא, ערך תזונתי כלשהו? האם הרסק תפוחים תורם תרומה כלשהי או שמא גורם נזק בשל כמויות הסוכר שבו? אשמח מאוד לקבל תשובה מייק
 

MyTaoWay

New member
../images/Emo26.gifאני חושבת...

היי מייק ! אני חושבת שבימנו אנחנו מקדישים יותר מידי זמן במה בריא ומה לא... זאת אומרת זה חשוב לדעת מה בריא ומה לא... אבל אנחנו יותר מידי מקדישים לזה חשיבות.. הנה תראה את סבא וסבתא של דור שלנו- הם אכלו הכל, וחיו בריאים כמו שור ! (כמובן שדווקא עכשיו לעת זיקנה לא יזיק להם לדעת מה בריא ומה לא ... אם היו שומרים על תזונה עכשיו היו יותר בריאים...) תפוח בריא כשהוא טרי, בבישול כל החומרים הטובים נעלמים... החומרים הטובים דווקא לא נעלמים בכרוב כבוש .. גם טעים וגם בריא... אבל בימנו מה שהכי חשוב לדעת זה על סוכר... עוד על הסוכר שם - http://www.gamnon.net/AG-NewHerbal/Glossary/H-Sugar-Starch.htm
 
למעלה