שאלה בנוגע לפטור, בעיקר לשגיא...

SABONIS

New member
שאלה בנוגע לפטור, בעיקר לשגיא...

אהלן וחג שמח לשגיא ולשאר חברי הפורום. בזמנו כשהגשתי פטור לקורס פיסיקה 2, קיבלתי תשובה שאני צריך להשלים את הנושא של תרמודינמיקה. כלומר לעשות בוחן על תרמודינמיקה וככה אני אקבל פטור מלא מהקורס. בעוד שבועיים בערך, ב4 למאי, יהיה בוחן בקורס פיסיקה 2, אבל אני לא רשום לקורס. אני אוכל להיכנס לכיתות ולגשת לבוחן אף על פי שאני לא רשום לקורס? או שאני צריך לבצע איזושהי פעולה אחרת? איך כל הפרוצדורה לקבלת פטור מלא מתבצעת? תודה על התשובות.

SABONIS

New member
יצרתי איתו קשר...

יצרתי איתו קשר, המרצה הוא פרופ' פרוכטמן. והוא אמר לי לפנות למזכירות בקשר לאיך מתבצעת הפרוצדורה של לגשת לבוחן ולא להיות רשום לקורס. אז מה אני אמור לעשות? לבוא להירשם איכשהו לבוחן דרך המזכירות או דרכך? תודה על התשובה...

slking

New member
אין בעיה בכלל

שלח לי מייל אני כבר אדאג שתהיה ברשימת הבוחן

erezk9

New member
בעיקרון הפרוצדורה היא כזו...

אתה צריך להיות בקשר עם רויטל בן-יאיר. והיא תתאם לך את הרישום מול המזכירות האקדמית. בזמן הבחינה, אתה ממתין עד שיגיע המרצה (אתה לא מקבל את הטופס הבחינה הרגיל כמו כולם בהתחלה) כשהמרצה מגיע, הוא ניגש ונותן לך את טופס הבחינה, אומר לך איזו שאלה את צריך לעשות, וגם אומר למשגיחות כמה זמן יש לך לבחינה. ורק אז אתה מתחיל. כמובן, שמבחינתך אתה רק צריך לעבור! כלומר - אין פה ציון. יש פה רק עבר / לא עבר.

SABONIS

New member
תודה על התשובה...

תודה על התשובה. שגיא: שלחתי מייל עם כל הפרטים, נקווה לטוב. :) המשך חג שמח לכולם.

למעלה