שאלה בנוגע לפיאה בבקשה

talb99

New member
שאלה בנוגע לפיאה בבקשה../images/Emo68.gif

חברה שלי עתידה לעבור טיפול כימוטראפי עקב הוצקינס ואנחנו מחפשים חנות לפיאות הכי טובה שיש. שמעתי על מקום ליד רחוב באזל בתל אביב. אולי למישהי יש את הטלפון או יכולה להמליץ על מקום אחר באזור המרכז? בתודה מראש.

פיאות- רבקה זהבי רמת גן

לא זולים במיוחד, לא עושים הנחות לחולים, אבל נחשבים למקצועיים מאוד, ועובדים עם חולים. רח' הרואה רמת גן 03-5797279 תבדקו אם יש לכם הנחה דרך הקופת חולים.

t w i x i t

New member
אני עשיתי אצלה

שמעתי הרבה על המקצועיות שלה, ולכן גם אני הגעתי לשם. בפגישה הראשונה כולם היו נורא נחמדים שם ועזרו והיו סביבי, לבסוף קיבלתי את הפאה, שיצאה לא דומה בכלל ונראתה "פיאתית", וזה אחרי ששילמנו 6000 שקל כדי שתצא הפיאה הכי טובה שקיימת. מסתבר שהם לא הכינו אותה כמו שצריך. היחס שם היה מזלזל. בטלפון הם היו נורא נחמדים ואמרו שיעשו הכל, כשהגעתי לשם לא היו מוכנים אפילו לסדר את הפיאה, אמרו שזה יקח כמה ימים ואני כבר הייתי צריכה אותה.הם היו טובים בלדבר אבל בפועל כשהיו צריכים לעשות משהו אף אחד שם לא ידע מהשני. בסופו של דבר לקחתי פיאה אחרת תוצרת סין, שהעלות שלה היא לפחות חצי מהמחיר ששילמתי אבל נראית בהרבה יותר טוב. אם הייתי יודעת שככה זה יהיה, אין ספק שהייתי פונה למישהו אחר.

האמת-אני רמזתי לכך אם שמת לב...

רק שהעדפתי לא להיות בוטה.... אבל כל מילה נכונה, הם די "מקצועיים" בלמכור פיאות. אותי הם שיכנעו לקנות כאילו שאני כגבר אעשה בזה שימוש... אחר כך ששאלתי אם אפשר להחזיר אמרו לי נדבר, אמרו לאימא שלי שזה 50?% טיבעי מה שהתברר כטעות... ובכלל- הם קבעו לי מראש שאקבל החזר מקופת חולים ע"ס 500 שח מה שכרגע הם מתכחשים לזה, ואני הולך מחר לשם להפוך את החנות, (אני לא צוחק! אמיר יאכל ממנו פדיחות אם הוא לא ישלם לי) אני די נוטה להסכים איתך TWIXIT, אבל בל נשכח שהם עובדים עם סדרות ידועות בטלוזיה למשל "ארץ נהדרת" שאת כל הפיאות שבתוכנית הם מייצרים בלעדיים, ככה שכנראה הם מקצועיים. בכל מקרה- הכל שטויות, השיער היפה שלך יחזור לקדמותו לגמרי. העיקר תהיי בריאה

t w i x i t

New member
מספר דברים

נכון, הם מייצרים את הפיאות לארץ נהדרת, אבל אל תשכח ששם מדובר בפיאות סינטיות שמיועדת לטלוויזיה ולא ליום יום. מצער לשמוע שלא רק עם הפיאה שלי חלה טעות. אני כבר לא יודעת מה לחשוב - אם זה מקרי או לא. בפעם הקודמת שהייתי שם ממש התעצבנתי, הפכתי להם את החנות, דרשתי לדבר עם רבקה, ועד שלא השיגו לי אותה בטלפון לא יצאתי משם. חבל שהם לא מספיק מקצועיים בשביל מי שצריך את הפיאות האלו באמת.

רשימת חנויות

מהאתר של האגודה למלחמה בסרטן. תבדקו שם, לפחות תרימו טלפון ותראו אם הם נשמעים מספיק נחמדים ואמפטיים בשביל לגשת אליהם. גלי

למעלה