שאלה בנוגע לפיסול,איך מפסלים בלי שיהיו סדקים,כשהכנתי את העוגה שלי הדובונים ממש היום מלאים סדקים
L lital1000 New member 17/1/05 #1 שאלה בנוגע לפיסול,איך מפסלים בלי שיהיו סדקים,כשהכנתי את העוגה שלי הדובונים ממש היום מלאים סדקים
M michahz New member 17/1/05 #2 חשוב ללוש המון, להשתמש במעט קורנפלור, וכשאני מרגישה שהבצק יבש מידי מתחילה ללוש עם מרגרינה (הכחולה בקופסא העגולה) וזה עושה פלאים.
חשוב ללוש המון, להשתמש במעט קורנפלור, וכשאני מרגישה שהבצק יבש מידי מתחילה ללוש עם מרגרינה (הכחולה בקופסא העגולה) וזה עושה פלאים.