שאלה בנוגע לפסקול

Alarma

New member
שאלה בנוגע לפסקול

לספורנצ'ורל יש פסקול מאוד ייחודי יחסית בסדרות כאלה אף פעם לא תשמעו MULLET ROCK או בכלל סבנטיז רוק, תמיד יש להקות פאנק רוק דפוקות של ימינו...(הממ סליחה אם פגעתי בחובבי הפאנק רוק פה) בכל מקרה פסקול מעולה , אני זוכרת שכשראיתי את הפרק הראשון נדהמתי שממש משמיעים דברים כאלה לסדרה עם קהל יחסית צעיר, זה הרי מוזיקה שאולי ההורים שלהם שומעים, לא הם :) בכל אופן, לשאלה שלי, תהיתי אם יצא פסקול רשמי? אני יודעת שאני במו ידיי אספתי את כל השירים שהיו בסדרה והורדתי *כל* מה שמצאתי (למזלי חלק כבר היה לי אז זה חסך לי חיפושים של שעות) אבל הגעתי לרשימה של משהו כמו 67 שירים, וזה עוד לא הסוף, יש יותר, את חלקם לא מצאתי :) אשמח לדעת שיש משהו באמת פורמלי שמאחד את כ-ל השירים ללא יוצא מהכלל. ברשת יש אנשים שעשו כמוני ואספו את כל השירים ושמו את זה בקבצים להורדה אבל גם להם חסרים פה ושם חלקים. אז, Anyone? יודעים משהו?

darklighter

New member
של העונה השנייה לא מצאתי../images/Emo190.gif

של הראשונה אני לא יודעת אם זה הרשמי אבל הורדתי איזה קובץ שנקרא משהו כמו Supernatural- Songs from the TV series and inspired by.. ונראה לי שדווקא היה חסר שם מלא שירים שהיו...

Alarma

New member
אם את רוצה יש לי :)

הבעיה היא שזה מבולגן רצח ואני לא יודעת מה היה בעונה 2 ומה היה בעונה 1 יש איזה לינק שמפרט ? :) בטח יש, אני אחפש... ואז אגיד לך מה יש לי משם אני פשוט הלכתי אחד אחד והורדתי באי מיול (מותר לדבר פה על הורדות? או שצריך לציין לפני זה שזה לא חוקי ו"אל תנסו את זה בבית"?) :)

darklighter

New member
תודה, אבל יש גם פירוט במאמרים שעשיתי../images/Emo190.gif

בקטגוריית עונה ראשונה- מדריך המוסיקה עונה ראשונה (את זה מירה עשתה) בקטגוריית עונה שנייה- מדריך המוסיקה עונה שנייה. שם זה מחולק לפי פרקים...

darklighter

New member
אסור לדבר פה על הורדות...../images/Emo190.gif

את יכולה להגיד "הורדתי באופן לא חוקי/ מאתר לא חוקי" אבל לא לכתוב איזה אתר או באיזו תוכנה השתמשת...

darklighter

New member
בדקתי עכשיו ומצאתי../images/Emo190.gif

באתר לא חוקי קובץ אחד מרוכז של עונה 1 וקובץ אחד מרוכז של עונה 2... אסור לדבר על זה פה אז אם את רוצה אני אשלח לך מסר...

Alarma

New member
כן גם אני מצאתי! :) זה בטח אותו אחד, תודה אבל

ולדעתי אני כבר יכולה לחזות איזה שירים יהיו בעונה 3 :) כי הם די עקביים עם הלהקות הרבה BOSTON EAGLES AC/DC FORIEGNER וכאלה BLUE OYSTER CULT בטוח יהיו, נראה לי שקריפקי איזה מעריץ שלהם..

A m e l y

New member
סליחה שאני נדחפת...

אפשר גם?

למעלה