שאלה בנוגע לפעילות קיץ

עמיקםרז

New member
תשובה

שלום רב, אפשר בהחלט להיות חבר גם באקים וגם בארגון אחר כלשהו. כדי לקבל שירותים מאקים אין צורך להיות חברים באקים, וכל אדם עם פיגור שכלי זכאי לקבל אותם. ב ב ר כ ה, עמיקם

ויווש

New member
שאלה בנוגע לפעילות קיץ

רציתי לשאול אם ידוע לכם על איזה פעילות או נופש משותף עם הורים שיש בחופשת הקיץ? (כמו למשל שיש לאלו"ט). לבן שלי יש פיגור קל, ואני רוצה לציין שאני לא חברה באקי"ם (צריך להיות?) תודה

עמיקםרז

New member
חברות באקים

ויווש שלום, אקים הוא ארגון הורים ששם לעצמו למטרה לשרת את האינטרסים של כל האנשים עם פיגור בישראל ובני משפחותיהם, ולא רק של אלה הרשומים פורמלית כחברים בו, ולכן עניין אי-חברותך באקים איננו רלוונטי לשאלתך. כמובן שאת יכולה גם להצטרף לאקים כחברה רשומה, באמצעות הסניף במקום מגורייך. באשר לשאלתך על פעילות משותפת עם הורים, הפניתי את השאלה למרכז אקים ולסניפים רבים של אקים ברחבי הארץ. גם אם אין עדיין פעילות כזאת, אולי מישהו יהיה מוכן להירתם ולארגן פעילות כזאת, שכן הרעיון לדעתי הוא מצויין. אם יהיה לי מידע חדש, אשמח לעדכן. ב ב ר כ ה, עמיקם

עמיקםרז

New member
באיזה איזור אתם גרים?

ויווש שלום, האם תוכלי לכתוב לי באיזה איזור בארץ אתם גרים כדי שאוכל לבדוק את העניין באופן יותר ממוקד? אם לא נוח לך לציין זאת בפורום, את יכולה לכתוב אליי במסר אישי או לכתובתי הפרטית: [email protected] ראי נא גם הודעה נפרדת על פעילויות קיץ למשפחות שמקיים סניף אקים תל-אביב. ב ב ר כ ה, עמיקם

למעלה