שאלה בנוגע לפרקים החדשים מ-WOW

RAZ00L

New member
שאלה בנוגע לפרקים החדשים מ-WOW

דבר ראשון אהלן לכולם,
אני עד לא מזמן הייתי מהאסכולה השמרנית בנוגע לספרים, לא רציתי לדעת ולא קראתי שום דבר שמחוץ למסגרת של מה שנכתב בסדרת הספרים עצמה. אבל עכשיו, כשהסדרה עומדת לעבור את הספרים, לקחתי החלטה להמשיך לראות אותה וגם להדביק את הפער בכל מה שמרטין פרסם עד כה.

הבנתי מחיפוש קל שהוא במהלך השנים הוא פרסם/הקריא פרקים מהספר הבא. השאלה שלי היא איפה אפשר למצוא ריכוז של כולם?
לפי הבנתי, חלק הוא הקריא, חלק הוא פרסם באתר שלו וכו' וכו'

אשמח אם תוכלו לעזור לי להתאפס בנושא גם מהבחינה של סדר הקריאה שלהם.
תודה רבה!

שאלה מצויינת!

יש דף קישורי פורום ב"כלים ומידע", שמכיל קישורים לכל מיני אתרים שימושיים.
ידעתי ששכחתי דברים בעדכון שלו, ובזכותך נזכרתי שאחד התכנונים היה לשים קישור לפרקי הדוגמה לרוחות ששוחררו כבר.
אז אני כותב פה מה שאני העליתי בחכתי, וכמובן אם אחרים ייכתבו כאן בשרשור דברים מעודכנים יותר, זה יהיה מצויין, כי אני אקשר לשרשור הזה בדף קישורי הפורום.

לענייננו ולשאלתך:
חלק מהפרקים פורסמו אך לא זמינים: חלקם הוקראו ע"י מרטין בכל מיני הזדמנויות בלי שפורסמו ככתבם או הוקלטו, ויש פרקים שפרסומם הוגבל, כמו הפרק שניתן במתנה למי שהורידו את אפליקציית "עולם של אש וקרח" באפסטור - כלומר הפרק קיים בפורמט דיגיטלי, אבל כפורום שומר חוק אין לנו אפשרות לקשר לעותק שלו על גבי הפורום, גם אם עותק כזה אכן קיים. אם מישהו יקשר כאן לעותק לא לגיטימי, אני איאלץ למחוק.

ריכוז של כל המידע על כל הפרקים הקיימים מצאתי כאן:
http://www.tor.com/blogs/2014/03/how-much-winds-of-winter-is-out

כדאי גם לקרוא את התגובות, ולא רק את הרשומה עצמה, כי מאז שהיא פורסמה, ישנם עדכונים. למשל יש קישור לסיפור שפורסם לפני כמה ימים בתגובות. כדאי גם לקרוא את התגובה של המשתמש BryndenBFish שהוא אחד המומחים הגדולים ביותר לששאו"ק בפאנדום, ואחד מהמשקיעים ביותר באיסוף, מיון וניתוח חומרים הקשורים לעבודתו של מרטין, והכל בצורה מוקפדת מאוד. בכל מקום בו הוא כותב משהו, כדאי מאוד לקרוא מה שיש לו לומר (אם כי הוא כותב כמות טקסט שלא תבייש ספר בפני עצמו...). אני מקשר כאן לרשומה מהבלוג שלו עצמו, שמסכמת כל מה שידוע לנו על "רוחות" עד כה:
https://bryndenbfish.wordpress.com/2015/01/05/the-complete-winds-of-winter-resource/

אם למישהו יש מה להוסיף עליי או לתקן אותי, אני אשמח שתעשו את זה.

AnyNickname

New member
תבורך!

למעלה