שאלה בנוגע לפתיחת דוכן

ravit744

New member
שאלה בנוגע לפתיחת דוכן

אני רוצה לפתוח דוכן, אני גרה במרכז. כבר פתחתי בעבר דוכן קטן אבל לוקחים המון כסף על הדוכן 200 שקל ויש לי דוכן קטן ואני רוצה לפתוח שוב אז אולי אתם יודעים למי אפשר לפנות מפעיל דוכנים באזור המרכז ולא יקר לפחות בתור התחלה שאני אראה איך הולך לי ? אני מוכרת תכשיטים שחלק הכנתי וחלק קניתי ואני רוצה להוסיף עכשיו מוצרי עץ עבודות יד, לשלב ואז יכול להיות שאני יוסיף עוד שולחן. ובנוסף אני הייתי רוצה לפתוח את הדוכן רק בימי שישי ושבת אם יש כי אני עובדת בשאר הימים. וחשוב שיאפשרו לי למכור תכשיטים שאני קונה כי בכל מקום עושים עם זה בעיות כי יש תחרות עם דוכנים אחרים או שאם זה בקניון זה אסור וזה מרגיז. תודה

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifהי רוית ברוכה הבאה לפורום

את יכולה לעבוד במקומות רבים, אני לא רואה בעיה, דוכנים כמו שלך יש רבים. את צריכה להתארגן ולמצוא את המקומות שיהיה לך נוח לעבוד בהם, ראי בפורום יש הצעות רבות והמבחר רב. אז איפה הבעיה? בהגדרה שלך שאת דוכן קטן, דוכן מתחיל, עולה לך ביוקר.........כל זה לא רלוונטי בירידים. אם את מעונינת לעבוד לא כדאי להיכנס לענין הרחמים העצמיים אלא להיכנס ולעבוד, יש גודל סטנדרטי של שולחן, אם אין לך שולחן כזה זו בעיה שלך, כדאי לך לרכוש. אם יקר לך, בחרי ירידים זולים יותר וכמובן ויש המחיר הממוצע הוא 150 שח. אם זה גם יקר אולי זה פשוט לא בשבילך ומשרה רגילה ובטוחה תתאים יותר. אני מאחלת לך בהצלחה ורגיעה מכל ההתלבטויות הקשות -תחליטי להתחיל למשך זמן מוגדר לדוגמא חודש ואחר כך תחליטי אם את ממשיכה או שזה לא בשבילך. רק הנסיון יפתור את ההתלבטות. בהצלחה, חיה

ravit744

New member
היי

קודם כל אני לא נכנסת לעניין של רחמים עצמיים.אני יודעת בדיוק מה אני רוצה. אני שאלתי אם מישהו מכיר איפה אפשר לפתוח דוכן בזול ולא יקר, למשל ב-150 ש"ח זה בסדר. אני כבר אחפש תודה

תתחילי בקטן כמו כולם עם הרבה אופטימיות../images/Emo201.gif

מדוכן לא תיהיה מיליונרית תעבדי בשביל הכייף והכסף הקטן יגיע לאט לאט .

אגב לא ממליצה לך לשלב סוגים שונים בדוכן../images/Emo31.gif

אם את מוכרת תכשיטים תתמקדי בהם , ואם אתהרוצה למכור מוצרי עץ אל תשימי עם התכשיטים ההתנגשות הזאת עלולה לעשות לך בעיות ואת תתקלי בבעיות במקומות שונים בהם תוכלי למכור תכשטים אבל עץ ולהיפך. בכלל רצוי וכדאי להשקיע מאמץ בכיוון אחד ולא להתפרס יתר על המידה. בכול אופן הצעה שלי את יכולה לקבל או לא החלטה שלך.

ravit744

New member
היי

אני משלבת בין שניהם כי כבר קניתי תכשיטים ויש לי קצת סחורה שהייתי רוצה להיפטר ממנה אבל מה רע בזה שאני ישלב בין שניהם? שולחן אחד לתכשיטים ושולחן שני לעץ למה זה לא יכול להסתדר? מבחינת מי? מנהל הדוכנים?

תנסי מה אגיד לך

בעקרון בדוכן זה לא נראה יפה ששמים כול מיני .... גם שולחן בדוכן צריך לסדר שיהיה אסטטי ונעים למראה . אל תשכחי ש 80% מהמכירה זה קודם כול בעין ! מעבר לכך העקרון לא מקובל לערבב סוגים שונים של פריטים . שוב לשיקולך

ravit744

New member
כן

מסכימה איתך. כרגע אני יחכה קצת עם הדוכן כי אני צריכה להכין עוד דברים
תודה....

למעלה