בחוברת של התכשיטים המלבודים הם מראים שהם משתמשים בצבעים של וילטון. אז הלכתי לבדוק מה רשום על הצבעים שלי של הבצק סוכר וכתוב אותו הדבר- הייתכן????? אירית מה דעתך? ועוד שאלה. איך משתמשים בצבעים האלו מגרמניה? והאם זה מלח רגיל? תודההההההה
אין לי מושג. אני לא מכירה. הצבעים הגרמנים - luvotex הם צבעים מיוחדים לצמר ומשי. המלח קיבוע הוא מלח מיוחד שגם מגיע מגרמניה. אבל אפשר להשתמש גם בחומץ או מלח גס. ואם זה לפיות ודברים קטנים אפילו לא צריך לקבע. הצבע לא יירד! כשמדובר בצביעה עבור צעיף למשל לא ניקח סיכון ונקבע היטב את הצבע. את רוצה לצבוע צמר או משי?
כי עד כמה שאני יודעת וילטון אינם מייצרים דבר אחר מלבד מוצרים לאפייה בישול וכו'. האמת למה לא לנסות? זה לא רעיל, יש מגוון צבעים רחב וצריך ממש טיפ'לה צבע. אני הייתי מנסה. אח"כ אפשר אולי להשתמש בחומץ שידוע כמקבע צבע.
שחשבתי שהוא מבריק. יש צעיפים מלובדים שאני עושה בלבן על לבן. יוצאים נורא מיוחדים. בסוף העבודה צריכים לשטוף טוב טוב מהסבון ואז הבריק לי רעיון שאני אעשה להם שטיפה ריחנית. אנחנו מגדלים גינת ירק אורגנית וכמובן שיש לנו גם תבלינים מסוגים שונים אז עשיתי לצעיף שטיפה בגרניום. בסוף קיבלתי צעיף צהבהב וריח טוב לא ממש היה.
אולי כדאי גם לנסות את הצבעים שיש לי לסבונים???? ניראה לכם מתאים? הרע הם לא אמורים לרדת במיים???? שלא לדבר על זה שאני צריכה רק לפיות. והם לא יבואו במגע עם מים בלאו הכי