שאלה בנוגע לצבעים

גאיליי

New member
שאלה בנוגע לצבעים

בחוברת של התכשיטים המלבודים הם מראים שהם משתמשים בצבעים של וילטון. אז הלכתי לבדוק מה רשום על הצבעים שלי של הבצק סוכר וכתוב אותו הדבר- הייתכן????? אירית מה דעתך? ועוד שאלה. איך משתמשים בצבעים האלו מגרמניה? והאם זה מלח רגיל? תודההההההה

לגבי הצבעים של וילטון

אין לי מושג. אני לא מכירה. הצבעים הגרמנים - luvotex הם צבעים מיוחדים לצמר ומשי. המלח קיבוע הוא מלח מיוחד שגם מגיע מגרמניה. אבל אפשר להשתמש גם בחומץ או מלח גס. ואם זה לפיות ודברים קטנים אפילו לא צריך לקבע. הצבע לא יירד! כשמדובר בצביעה עבור צעיף למשל לא ניקח סיכון ונקבע היטב את הצבע. את רוצה לצבוע צמר או משי?

גאיליי

New member
תודה על התשובה המהירה

אני רוצה לצבוע משי וגם את המרינו מעורב במשי. את ניסית לצבוע גם את המשי החום? איך מקבעים עם המלח ואיך בכלל צובעים? משרים בכלי עם מים? לכמה זמן? תודהההה

aliner

New member
גאיליי, נראה לי שאלו הצבעים

כי עד כמה שאני יודעת וילטון אינם מייצרים דבר אחר מלבד מוצרים לאפייה בישול וכו'. האמת למה לא לנסות? זה לא רעיל, יש מגוון צבעים רחב וצריך ממש טיפ'לה צבע. אני הייתי מנסה. אח"כ אפשר אולי להשתמש בחומץ שידוע כמקבע צבע.

גאיליי

New member
זה גם מה שאני חשבתי

הם ממש מראים בספר את הצבעים של וילטון. איך משתמשים בחומץ כמקבע? זה לא ישאר מסריח מהחומץ?

../images/Emo6.gif

אני כבר רואה אותך רוקחת צמר עם הצבעים האלה בתוך פיילה ענקית על הגז.. אם זה מצליח - יש לי גם צבעים (זוהרים אפילו).. אולי כאלה שאין לך? עוד נדסקס בנושא.

גאיליי

New member
חחחח גלוש

חסרת לנו אתמול למרות שזה היה ממש מסע כומתה.....גם יקר..... ועוד לא סיימנו הכל.....

ים כחול

New member
זכור לי גם צבעים ן הטבע ....

כלומר עם תבלינים מה נסגר עם הרעיון ואיך מבצעים ? תארתן לעצמכן : תיק בניחוח קינמון ? או פייה בניחוח ציפורן ? תחשבו על זה

זה מזכיר לי שפעם היה לי רעיון

שחשבתי שהוא מבריק. יש צעיפים מלובדים שאני עושה בלבן על לבן. יוצאים נורא מיוחדים. בסוף העבודה צריכים לשטוף טוב טוב מהסבון ואז הבריק לי רעיון שאני אעשה להם שטיפה ריחנית. אנחנו מגדלים גינת ירק אורגנית וכמובן שיש לנו גם תבלינים מסוגים שונים אז עשיתי לצעיף שטיפה בגרניום. בסוף קיבלתי צעיף צהבהב וריח טוב לא ממש היה.

ים כחול

New member
אירית../images/Emo23.gif

שימי שניים שלושה סבונים יבשים של לבנדר או יסמין בתוך התיק לאיזה שבוע בארון ואל תשתמשי בו . ותראי איך התיק יספוג את הריח - מדהים

מה זה סבונים יבשים?

אולי אפשר לשים פרחי לוונדר יבשים בתוך מטפחת כותנה ולשים בתיק, לא? זה גם דוחה כל מיני חרקים. בדרך כלל שמים בבובות שממלאים באורז כדי שלא יגיעו מזיקים.

ים כחול

New member
../images/Emo45.gifאה יופי גם טוב ../images/Emo13.gif

תכוונתי לסבונים קונים בחנויות האלו שאני יוצאת מהם מסטולה ומסוחררת חחחחחח
אך אין כמו הדבר המקורי - הפרח עצמו

ענ2ת

New member
אז מה דעתכן????

אולי כדאי גם לנסות את הצבעים שיש לי לסבונים???? ניראה לכם מתאים? הרע הם לא אמורים לרדת במיים???? שלא לדבר על זה שאני צריכה רק לפיות. והם לא יבואו במגע עם מים בלאו הכי

גאיליי

New member
גמני חשבתי על זה כי הם

נראים בדיוק אותו הדבר. אבל אני יודעת שהם צבעי מאכל, כי זה מה שנאמר לי כשקניתי אותם.

למעלה