שאלה בנוגע לציוד בדרום אמריקה...

Kfir87

New member
שאלה בנוגע לציוד בדרום אמריקה...

שלום לכולם , אני מתכוון לטייל בדרום אמריקה בעוד כשלושה חודשים למשך חצי שנה .... כעת אני צריך לרכוש ציוד, אך יש לי מספר שאלות בנוגע לציוד: 1. אני הולך לעשות טראקים (אני א יודע מה הכמות, תלוי אם אני יאהוב את זה) כנראה הטראקים ינועו בין 3 - 6 ימים . איזה תיק אני צריך, חלק אומרים לי שעם הקטן אני יוצא לטיול ( 35 ליטר ) וחלק אומרים לי שאני יוצא עם הגדול לטיול ( 60 או 60+10), מה בפועל קורה לרוב ? 2. איזה תיק לקנות ? של איזה חברה ? אנא מכם בבקשה שכל אחד שמגיב שיתן את המלצתו לאיזה חברה (בדגש חברה) הוא ממליץ לקנות . 3. אני מעוניין בנוסף לקנות נעלים, איזה סוג נעלים אתם ממלצים? הבנתי שיש סוליה שקוראים לה ווברם, אך עם זאת הבנתי שזה לא כזה חשוב כי אני לא הולך לכבוש את האלפים. ראיתי כאן שחשוב מאד שהנעל תהיה לי הכי נוחה יותר מהכל ! ! ! וכן אני רוצה נעל מגורטקס שתהיה חסינה ממים. אנ מכם רשמו לי כאן חבות שאתם יודעים שהם טובות . תודה רבה רבה

תלוי איפה תטייל

ברוב הטרקים של ארגנטינה וצ'ילה (אם לא בכולם) אין מי שיסחוב לך את הציוד כמו מה שקורה בפרובוליביה (שם אפשר לשכור חמור) ולכן לאזורים האלה תהיה חייב לטיול של יותר מיום תיק גדול, נוח וחזק שיכיל גם את השק"ש, אוהל, בגדים, אוכל, גזיה וכו' .. לדעתי כדאי להשקיע בתיק גדול אבל לא לזלזל גם בקטן, גם אם לא תצא איתו לטרקים הוא ישמש אותך הרבה וצריך להיות חזק ואיכותי. התיק הגדול שלי היה של חברת Tatonka אבל הכי חשוב זה לבחור תיק שנוח לך. לך לכמה חנויות ותמדוד כמה סוגים וחברות עד שתמצא את מה שהכי נוח לך. נעליים עם סוליית וייברון זה חשוב מאוד. אתה לא רוצה שהסולייה תתפרק לך באמצע הדרך, ולדעתי צריך אותה גם אם לא הולכים לכבוש את האלפים.

Kfir87

New member
שמעתם על החברה GASPO ?

הציעו לי נעלים של גספו שהם עם וויברם וגורטקס ! הם ממש הי לי נוחות . מהאתם אומרים ? בנוסף הציעו לי תיק של Osppry שהוא היה לי ממש נוח וטוב גם מבחינת ליטרים ( 65) ? מה אתם אמרים?

למעלה