שאלה בנוגע לקבלת רישיון רופא בקנדה

איילה251

New member
שאלה בנוגע לקבלת רישיון רופא בקנדה

שלום רב לכולם, אני רופאה העוברת לקנדה ולשם קבלת רישיון רופא בקנדה עליי להגיש טפסים ומסמכים לארגון הנקרא CPSA. אחד הדברים שהם מבקשים ממני הוא כזה:\ Current certificates of standing: required from all medical jurisdictions in which you have ever been registered to practice or train. These certificates must be dated within 90 days from the date you require licensure in Alberta. (We will only accept certificates of standing that are issued directly from the licensing bodies.) בטופס של ארגון נפרד שקשור לאישור רישיון הרופא שלי, מבקשים דבר דומה: Enter the full names, addresses and licensure/registration dates for all jurisdictions where you held a license/registration to practice medicine outside of Canada. Include permanent, limited and other special purpose licenses or registrations. Indicate the current status of each license/registration האם מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק הם רוצים? אני מבולבלת מאוד בתודה איילה

תלתל11

New member
לא מסובך

את מתקשרת למחלקה לרישוי רופאים במשרד הבריאות, ומבקשת מהם אישור good standing. מדובר בתצהיר על כך שלא התנהלו בעניינך בעבר, ולא מתנהלים כעת, הליכים משמעתיים (או פליליים, אם אני לא טועה), שרשיונך לא הותלה מסיבה כלשהי, וכד'. אם עבדת במקומות אחרים חוץ מישראל, את צריכה אישור דומה מכל מקום כזה ותצטרכי לברר דרך גורמי הרישוי שם מי מוסמך לתת אותו. במסמך השני שציינת, מבקשים את פרטי כל רשיונות הרופא שבהם את מחזיקה או החזקת בעבר, ותאריכים רלוונטיים. שוב, לגבי הארץ - צייני את פרטי הרשיון הזמני של הסטאז', והרשיון הקבוע. כמו כן תני את פרטי רשיון המומחה שלך אם יש לך. אם יש לך רישוי ממדינות אחרות - פרטי גם את אלה.

למעלה