שאלה בנוגע לקורסים חופפים

beltal8

New member
שאלה בנוגע לקורסים חופפים

לצערי (רק מהבחינה הזאת כמובן) הייתי בחו"ל בזמן הרישום לקורסים ומי שנרשם בשבילי עשה את זה יום אחרי הפתיחה, מה שגרם לי להתקע עם קורסים חופפים (מפסיד מעבדה בכימיה). אני מתחיל שנה א' בפסיכולוגיה-ביולוגיה וממש רוצה להצליח (כמובן, מי לא) אבל כשביקשתי להעביר (בקורסים של ביולוגיה אין מקום לשינויים, רק בפסיכולוגיה) ממש באו לקראתי במשך 3 מיילים ואמרו שסידרו, ואז לבסוף הובנה הבעיה שלי והודיעו לי שאין מקום. דה. השאלה שלי היא: מה זה אומר בעצם? נידונתי לפספס את כל המעבדות בכימיה/תרגילים ביסודות פיזיולוגיים (להלן "הקורס שלא נשארו בו מקומות") במשך כל השנה? האם יש אופציות נוספות? תודה ושנה טובה :)

deathcaster

New member
תגובה

ברור הבא לאונ' חיפה, וככה זה יהיה בדו חוגי גם אם תבצע את הרישום בעצמך. ההצעה שלי? (גם חנכתי סטודנטים לדו חוגי בתואר שלך אז אני יודע על מה אני מדבר): לך למעבדות בכימיה, תרגולים בפיזיולוגיה תמיד אפשר להשלים, כמובן שאתה תסביר את המצב ל-2 המרצים של הקורסים ב-2 השיעורים הראשונים של 2 המקצועות.

beltal8

New member
נו טוב.. תודה

ודווקא בדו-חוגי הזה יש אפשרות למערכת די מסודרת, לפחות כזאת שתאפשר הגעה לכל הקורסים.. חבל שלא מסדרים את זה יותר, שומרים מקומות וכו'

Presto

New member
מאד יכול להיות שיתפנו מקומות

תקפיד לבדוק כל ערב אם יש מקום פנוי. חוץ מזה, יש חוגים שבהם ממש לא מקפידים על מי מגיע לאיזה תרגול ואפשר לבוא גם לתרגול שלא רשומים אליו. אין לי מושג איך זה בפסיכולוגיה.

beltal8

New member
בעצם, יש פה סטודנטים לפסיכולוגיה?

אני כבר אנצל את הבמה ואשאל בקשר לזה: האם אפשר לבוא לתרגול שלא רשומים אליו?

למעלה