שאלה בנוגע לקורס מדריכים

daksha2

New member
שאלה בנוגע לקורס מדריכים

היי בנות :) בחזרה בפורום אחרי הרבה זמן... רציתי לדעת - האם יש למשיהי מושג לגבי הדרישות לקורס מדריכים בהתעמלות ואקרובטיקה?

survivor112

New member
את יכולה למצוא באתר של ווינגייט

כתוב שם כל מה שצריך לדעת על הקורס והמבחנים.תכנסי למדריכים בקיץ http://wingate.org.il/Index.asp?ArticleID=278&CategoryID=973

daksha2

New member
אז זהו שכבר הייתי באתר ו...

גם ניסינו לדבר איתם בטלפון אבל כל העניין לא לגמרי ברור.... מפורט אמנם על התעמלות מכשירים אבל על אקרובטיקה [כרגיל...] כמעט ולא כתוב כלום. בחוברת שהייתה באתר של מכללת וינגייט וגם הפקידה בטלפון אמרה שגיל המינימום זה 16, אבל לפי מה שאני יודעת מחברות וגם באתר עצמו היה כתוב שזה 15 (שנתון 94). גם לא מפורטות הדרישות המעשיות לאקרובטיקה, רק למכשירים. אז.. יש למישהי מידע ודאי יותר?

עשית סלט

יש שני מוסדות להכשרת מדריכים: מכון וינגייט והמכללה בוינגייט. במכון וינגייט יש קורס להכשרת מדריכי התעמלות מכשירים, ובאתר של המכון, כלומר של בית הספר למאמנים ולמדריכים, מפורטות דרישות הקבלה לקורס זה. במכללה בוינגייט יש קורס מדריכי אקרובטיקה. גיל המינימום להשתתפות בקורס הוא 15, אך במקרים חריגים אכן מכניסים לפעמים בנות מעט יותר צעירות. גיל 16 זה גיל המינימום לכל קורסי המדריכים שיש, חוץ מהתעמלות. התעמלות (ואקרובטיקה) זה ענף יוצא דופן, שם הגיל המינימלי הוא 15. אני מקווה שהפקידה מודעת לכך. בכל מקרה מידע זה ידוע לי משנה שעברה, ויתכן שמאז חלו שינויים.

למעלה