שאלה בנוגע לקייט מתוקן

TZ2002

New member
שאלה בנוגע לקייט מתוקן

הציעו לי קייט עם תיקון על הבידון במחיר מפתה , אך מאידך אחרים הזהירו אותי מלקחת כזה קייט ודווקא כן הציעו לי קייט עם תיקון על החופה ששם כך נאמר לי זה פחות קריטי - מה הבעיות עם קייט מתוקן בבידון ? האמנם לא כדאי לגעת בכזה קייט ? וקיט עם תיקונים במקום אחר ? תודה

hagit oz

New member
בנוגע לקייט המתוקן

היי, כמובן שמן הסתאם מצנח שיש עליו תיקון במיוחד בבידון הראשי יהיה שווה הרבה פחות במחיר כי יותר קשה למכור אותו, במיוחד היום שיש מגוון כל כך גדול של מצנחים בשוק אשר מוצעים למכירה אז גולשים מעדיפים להתאמץ קצת יותר ולא להתפשר ואם צריך אז להוסיף גם את הכמה מאות של שקלים כדי להיות שקטים. תראה, לגבי תיקונים במקום אחר כגון: קרעים על הבד, נראה לי שזה באמת לא נורא, אותי תמיד מפחיד שיש קרעים בין הבידון הראשי לבידונים הקטנים כך שצריך לשים לב לזה. לגבי קייט עם תיקון בבידון, אני לא יכולה יותר מדי להעיד על זה כי לא היה לי אישית ניסיון עם זה, אני מציעה לך לדבר עם מתקני המצנחים בעצמם - אלמוג - 054-4761704 או רסטה - 050-5703123 - הם בטוח יוכלו להגיד לך מה הם חושבים. אם זה בסדר, אפשר לשאול איזה קייט ובאיזה מחיר? חגית עוז

Lethal Acid

New member
כל עוד הקייט תוקן

ברמה גבוהה וריאלי למחיר אין שום בעייה לקנותו. אי זהירות בהנחה של הקייט על האדמה תוכל לקרוע את הקייט, אין מה לעשות זה בד.

למעלה