שאלה בנוגע לראיון קבלה ללימודי ריפוי בעיסוק

סקרנית7

New member
שאלה בנוגע לראיון קבלה ללימודי ריפוי בעיסוק

שלום לכולם! כבר הרבה זמן שאני קוראת פה בפורום. אני נורא מתעניינת בלימודי ריפוי בעיסוק ולכן נרשמתי ללימודי ריפוי בעיסוק באונ' חיפה. שלחו לי זימון לראיון כתוב(!!!), אין לי מושג מה זה אומר ואף פעם לא שמעתי על זה. שלחו לי רשימה של מקומות בהם מקבלים טיפולי ריפוי בעיסוק, אמרו לי שעד הראיון אני צריכה לבקר באחד המקומות. ואני מניחה שאחר כך יבקשו ממני להסביר מה היה או דברים כאלה. יש למישהו מושג מה זה אומר? מה ישאלו? למה זה דווקא ככה? כי עד עכשיו לא ממש שמעתי שיש דבר כזה.ואני ממש רוצה להתקבל! תודה מראש!

סקרנית7

New member
כן אבל..

דובר על ראיון רגיל... אני שואלת לגב ראיון כתוב(!!) תודה מראשי

NoaDe

New member
נראה לי שזה חדש

וזה רק בחיפה. בעבר ואפילו בפורומי המידע שלהם השנה הם אמרו שמי שעובר את סף הקבלה שלהם מתקבל ולא עובר ראיון ורק חריג (שממש קרוב לסף קבלה אבל לא עובר אותו) או מי שרוצה להתקבל על סמך תואר ראשון צריך (או יותר נכון צריכה
) לעבור ראיון. ככה שאני משערת שזה פשוט לבדוק שאת בסדר, שאת מתאימה ומוכנה ללמוד את המקצוע ולא יותר מזה. אין לי מושג לגבי מה קורה בו מכיוון שהתקבלתי לירושלים אז ויתרתי על ללכת אליו. למרות שיש לי תחושה שזה דומה לשאלון שמעברים בירושלים לפני הראיון. בכל מקרה שיהיה בהצלחה

סקרנית7

New member
אני מקווה שאת צודקת

כי אני ממש רוצה להתקבל לזה! אבל אם מישהו פה כבר היה בראיון כזה.. ויודע פחות או יותר מה הולך להיות שם אני אשמח לדעת...

שני פ

New member
אני עשיתי ראיון כזה

וזה היה ב1999. אולי אח"כ הם שינו וחזרו לזה שוב? אין לי מושג. בכל אופן זה בסך הכל אומר שאת יושבת ועונה בכתב על כמה שאלות כמו "מה היו רגעי השיא של חייך ומה היו רגעי השפל", שואלים גם על איך הרגשת בתצפיות (ובגלל זה חשוב שתלכי לצפות לפני הראיון) והשאלה שאכי הכי אהבתי זה "לאיזו תופעת טבע היית מדמה את עצמך?" בהצלחה.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ואני חשבתי שאיזה חיה את רוצה להיות ולמה היה הכי גרוע. תופעת טבע אחלה מתאים לי

../images/Emo6.gif

פעם - לאחותי היה חבר, סטודנט לרפואה, שבראיון לביה"ס לרפואה שאלו אותו את שאלת החיה... הנ"ל בלי להתבלבל ענה שהוא הכי דומה לקנגרו כי ככה הוא יכול לקפוץ במהירות ממחלקה למחלקה ויש לו כיס built in לסטטוסקופ... [כן, כן - הוא התקבל למרות התשובה]

איזה קטע

כשניסיתי להיזכר בשאלות ששאלו אותי בראיון הזה זו היתה השאלה היחידה שזכרתי (ועד היום אני זוכר בדיוק את התשובה האקוויפרית שנתתי (ותודה למורה שלי לגיאוגרפיה)

sarale20

New member
איזה קטע...

בתל אביב היה בדיוק אותן שאלות... מה שהם מחפשים לדעת שזה את יודעת מה זה המקצוע, בוגרת ומודעת לעצמך וכו' וכו' זה יותר קל מראיון בע""פ כי לא יושבים לך על הראש

צורית ג

New member
../images/Emo6.gifהזכרת לי נשכחות...

מה שהכי גרוע היה שכששיתפתי את חברותי הטובות בתשובה לשאלה ההזויה הנ"ל- הן הפכו את תופעת הטבע שבחרתי לשם החיבה החדש שלי. אצל אחת מהן עדיין מופיע "מניפת סחף" על מסך הסלולרי כשאני מתקשרת. פאדיחות..

סקרנית7

New member
תודה רבה לכל המתייחסים!!ו...

עוד שאלה אחת... נראה לכם שאם במידה ואני אעבור את הראיון הזה, יזמנו אותי גם לראיון בע"פ?

שני פ

New member
מניפת סחף?

כשהיינו קרובים לסיום הלימודים נזכרנו בשאלה הזו ושאלנו האחד את השני מה כל אחד כתב. התשובה שהכי זכורה לי, בשיא צניעותה אחת הבנות פשוט ענתה "בריאה".

צורית ג

New member
זו היתה תופעת הטבע היחידה שזכרתי

שאינה הרסנית כמו הוריקן או שיטפון... הכל הודות למורה שלי לגיאוגרפיה מכיתה ח'. אין ספק שהשאלה הזאת הוציאה מאיתנו רמות חדשות של פייטנות ויצירתיות

למעלה