שאלה בנוגע לרייקבאק

yechielz

New member
שאלה בנוגע לרייקבאק

אם כבר פתחתי חשבון והפקדתי בו כסף . עדיין קיימת אפשרות להרשם לאתר שנותן רייקבאק גם אם לא פתחתי עם הסיסמה שלו את החשבון ?

napox

New member
בגדול לא, אבל יש יוצאים מן הכלל

אם תבקש הם יגידו לך לא. בשלב הזה להיות עקשן ולהראות להם שלא משתלם לוותר עליך בתור לקוח. אני חושב ש modz0r או מישהו אחר מהפורום התחיל בלי rakeback ואחר כך הצליח להירשם לאחד.

modz0r

New member
אין בפוקרסטארס רייקבק

לא באופן המילולי של המילה, לפחות. אם אתה משחק שם הרבה, הבונוסים שהם מביאים ל-GoldStar ומעלה שווים יותר מה-27% שפולטילט מחזירים ברייקבק, למשל.

sdisblos

New member
זה רק אני או שבפוקרסטארס

איך בכלל פירולים ? ואני לא מתכוון לפרירולים שרק האלה שמשחקים על כסף זוכים להם, אלא על פרירולים כמו בפולטילט.

shaywh

New member
יש

הם מורכבים משני סיבובים. 99 או מאה הראשונים בכל טורניר בסיבוב הראשון עולים לסיבוב השבועי השני שבו יש פרסים של 2000$

shaywh

New member
tourney -> freeroll

ושם כל טורניר שבשם שלו רשום פרירול

modz0r

New member
תלוי איפה

כמו ש-napox כתב, אני נרשמתי לפני הרבה מאוד זמן ב-FTP בלי רייקבק, והיום יש לי. בסך הכל שלחתי להם מייל ואמרתי להם שאין לי רייקבק ושאני רוצה, ומה אפשר לעשות בקשר לזה, והם אמרו לי שהם הוסיפו אותי לרשימת ממתינים. אחרי כמה זמן קיבלתי מייל שאומר שנבחרתי ואני צריך להירשם לאתר שהביאו לי, ומאותו רגע התחלתי לקבל רייקבק. הבעיה היא שחבר שקיבל באותו יום מייל מהם שהוא נכנס לרשימה כמוני, קיבל את הרייקבק רק החודש, כמעט חצי שנה אחרי שאני קיבלתי. אין חוקים לדברים האלו, בסופו של דבר זה לשלוח להם מייל ולקוות לטוב.

napox

New member
modz0r, לאיזה rakeback הם צירפו אותך ?

יש לי חבר שנרשם ל FTP וגם אין לו rakeback. לאיזה rakeback הם צירפו אותך ? ל pokerstrategy ? מה היה התהליך בדיוק ? שלחת להם את הקוד הצטרפות ל pokerstrategy והם עדכנו אותו ?

modz0r

New member
RakeBackPros

שלחתי להם מייל וכתבתי בו שאין לי רייקבק, ושאני מפסיד כסף בגלל שלא ידעתי על הרייקבק לפני שנרשמתי. כמה חודשים אחרי זה הם שלחו לי מייל להיכנס לאתר של RakeBackPros ולהירשם לשם, ושאני אתחיל לקבל רייקבק. לא נרשמתי דרך Poker Strategy.

Harleydude

New member
תגיד

אני נשמע באותו מצב אחי, יש מצב אתה כותב לי (אפילו בפרטי אם לא בא לך בפומבי) מה כתבת להם בצורה יותר ספציפית?

modz0r

New member
שלחתי בפרטי

אם מישהו רוצה לדעת שישלח לי הודעה, ואני אעביר לו גם.

unholy

New member
אפשר הסבר לגבי הרייקבק הזה

מזה בדיוק ואיך זה עובד? כל אחד יכול להרשם לאחר שהוא כבר פתח חשבון? או שצריך איזה תנועת כסף מסויימת?

modz0r

New member
תשובות

הרעיון של רייקבק זה שאתר הפוקר מחזיר לך כסף לפי הרווח שהם עשו מזה שאתה משחק באתר שלהם. בדרך כלל אפשר לקבל רייקבק רק אם אתה נרשם לאתר הפוקר דרך צד שלישי (למשל PokerStrategy), ולא ישירות לאתר הפוקר. במידה וכבר נרשמת לאתר פוקר מסויים ישירות, צריך לשלוח לתמיכה שלהם מייל ולקוות שהם יהפכו את החשבון שלך לכזה שמקבל רייקבק (לא תמיד, אם בכלל, קורה).

למעלה