שאלה בנוגע לשושן צחור ולורדים
היי לכולם, רציתי להתייעץ אתכם במשהו: כשהשושן הצחור והורדים שקניתי נפתחו, בקצוות של עלי הכותרת הם הצהיבו. למה זה קורה ואיך אפשר למנוע את זה?? אציין ששמתי את השושן, בשביל הפתיחה המהירה במים חמים (לא רותחים) עם סוכר, ואת הורדים פשוט במים, כשפתחתי את הגומיה ונתתי להם "לנשום". למה בכל זאת זה קרה?
היי לכולם, רציתי להתייעץ אתכם במשהו: כשהשושן הצחור והורדים שקניתי נפתחו, בקצוות של עלי הכותרת הם הצהיבו. למה זה קורה ואיך אפשר למנוע את זה?? אציין ששמתי את השושן, בשביל הפתיחה המהירה במים חמים (לא רותחים) עם סוכר, ואת הורדים פשוט במים, כשפתחתי את הגומיה ונתתי להם "לנשום". למה בכל זאת זה קרה?