שאלה בנוגע לשיר של רן

שי רה

New member
שאלה בנוגע לשיר של רן

היוש, יש לי שאלה: אנילא זוכרת באיזה מהעונות של השיר שלנו, רן שר סולו שיר מהמם אני זוכרת רק את המנגינה שלו, נדמה לי שהיה שם שורה של "עיניך אלומות" או משהו כזה... למישהו יש מושג איזה שיר או שאני מעורפלת מידי?......

אני יודעת לאיזה שיר את מתכוונת

לא זוכרת איך קוראים לו.. בכל מקרה את יכולה לשאול בפורום זיהוי שירים:]

Meytar 888

New member
לשיר קוראים "לנצח אנגנך"../images/Emo9.gif

אחלה שיר אם שואלים אותי

gal255

New member
לשיר קוראים "פגישה לאין קץ"

ולא לנצח אנגנך. לפרק שבו הושר השיר קראו "לנצח אנגנך" אבל זו שורה מתוך השיר ולא שמו. כמו שהיה פרק ששמו היה "דברי עכשיו ילדה, אנשי שומעת" זהו לא שם השיר. שם השיר הוא "שיר לשירה"

Meytar 888

New member
את טועה,יש לי את הדיסק בבית,וקוראים לשיר

לנצח אנגנך.

טעות!../images/Emo152.gif

שמו של השיר הוא "פגישה לאין קץ" וזאת עובדה:} זהו שיר יחסית ישן, שנכתב ע"י נתן אלתרמן, והלחינה אותו נעמי שמר. זהו שיר מקסים במיוחד! אני לא יודעת איזה דיסק יש לך בבית, אבל בטח הוא קשור לשיר שלנו, והם אלה שרשמו ששמו הוא "לנצח אנגנך" במחווה לשם הפרק, או מחוסר ידע\בורות. זהו שיר שבוצע ע"י זמרים רבים, כגון : חמי רודנר, אריק איינשטיין, בני אמדורסקי , השלושרים , חווה אלברשטיין ועוד ועוד ועוד. הרבה לפני רן ואניה. אם את עדיין קצרת אמונה, כנסי לשירונט וכתבי "לנצח אנגנך" ותווכחי בעצמך ששיר זה לא קיים, לאחר מכן כתבי "פגישה לאן קיץ" ותראי בעצמך שזהו השיר המדובר. יומטוב:}

OנעמונתO

New member
נצל"ש רן כתב בפורום

זה מה שהוא כתב: איזה התרגשות!!!!!!!!!!!!!!! אני ממש מתרגש... אני לא נרדם בלילה מהתרגשות!! אתם יודעים, עד עכשיו עשיתי דברים שאהבתי אבל הם לא היו הלב שלי!! פה מדובר בדבר הכי חשוף בעולם, אני שם את הרגש ושר!! וזה כל כך שונה ממה שעשיתי עד היום כי על הפריוקט הזה יש לי אחריות!! למרות שעילי כתב ואנחנו צמד.. זו הרגשה ממש אחרת, הרבה יותר חזקה.. אני מאמין שחלק ממכם שהיו שותפים לאיזו יצירה כלשהי{לא חייב להיות אומנות} יודע איזה הרגשה כייפית זו הרגשת עשייה!! ואלו שעוד לא יודעים מחכה להם הרגשה נעימה אני רואה וקורא איך אתם מחכים לסינגל וזה מחמם לי את הלב! יש כל מיני אנשים שאומרים לי, מה?! איך פתאום הפכת לזמר?!! איך הקהל יקבל את זה פתאום?? ואני רואה אתכם, וזה כל כך מרגש לדעת שאתם איתי פה אני מקווה שתהנו.. אני אוהב אתכם ואומר לכם תודה ע נ ק י ת ! ! ! ! ! ! שלכם תמיד, רן הוא כתב את זה אתמול בשעה 22:50

למעלה