שאלה בנוגע לשעות נוספות

motek100

New member
שאלה בנוגע לשעות נוספות

שלום, עבדתי במקום עבודה כלשהוא במשך 4 ימים.. ויום אחד עבדתי 12 שעות.. השכר הוא מינימום איך מחשבים שעות נוספות? שעות נוספות אני מחשבת אחריי 9 שעות עבודה? אם עבדתי מ8 וחצי בבוקר עד 8 וחצי בערב כמה אמורים לשלם לי באותו יום? אשמח לתשובה, כי אני ממש מעוצבנת, אני חישבתי את שעות העבודה שלי ואני לא יודעת לחשב את השעות נוספות, אז חישבתי בינתים רגיל ועדיין יצא לי שהם הביאו לי פחות ממה שהייתי אמורה לקבל! אשמח לתשובה בנוגע לשעות נוספות תודה. ( נ.ב- מינימום זה 19 או 20? ) תודה שוב ושבת שלום.

motek100

New member
נ.ב

האם הבוס יכול להגיד לי שבגלל שעבדתי רק 4 ימים זה לא נחשב שעות נוספות?

newKiticat

New member
אצלי

מה שמוגדר כמשרה בהיקף של 0.75 ואם עברתי יום אחד פחות ולמחרת יותר- זה מתקזז אחד בשני.

motek100

New member
השאלה היא

אם זה " אצלך ", או לפי חוק.. זה לפי יום עבודה? או מספר ימיי עבודה?.. אם מישהו יוכל לעזור לי לחשב זה יהיה מעולה ביום הראשון עבדתי מ 8:30-12:30 ביום השני מ 8:30-17:00 ביום השלישי מ 8:30-20:30 ביום הרביעי מ 10:00-14:00 אשמח לעוזרים. ותודה המשכורת יצאה לבסוף 551.. זה נראה הגיוני? תודה רבה רבה

motek100

New member
אגב בלי קשר תראו איזה מגניב

מצאתי אתר חדש שכדאי להכיר - "פרויקט המדגם" - באתר יש שאלוני אישיות מקצועיים ומעניינים וכולם בחינם ולאחרונה נוספה בו האפשרות להשתתף בסקרים ולקבל תמורתם כסף! זה אמיתי ושווה בדיקה כתובת האתר - www.midgam.com?ref=62088; והם לא מבקשים את כרטיס האשראי או משהו כזה... הם פשוט שולחים הבייתה כסף של תווי קנייה.. שווה לנסות =) יום טוב לכולם

ממליצה לך לפנות ל-קו לעובד

הם ידעו לענות לך, זה תלוי בחוזה שחתמת עם מקום העבודה. ושכר מינימום למיטב ידיעתי הוא 19 ש"ח

למעלה