שאלה בנוגע לתזונה נכונה...

Mori1987

New member
שאלה בנוגע לתזונה נכונה...

שלום!!! מזה 4 חודשים אני מתעמלת בחדר כושר באופן קבוע וסדיר- מידי יום ביומו. ביום חמישי הקרוב אני מתגייסת לצה"ל... אני עדיין לא יודעת לאן ואיך יהיו התנאים, כלומר בסיס סגור או פתוח וכדומה... במהלך ארבעת החודשים הללו הורדתי בערך 10 ק"ג ממשקלי... נאמר לי שכדאי לי לא להפסיק את הספורט והכושר הגופני במכה אחת ולכן השבוע לא הלכתי לחדר כושר אתמול והיום (אני מתכוונת ללכת מחר ומחרתיים). שאלה ראשונה לי אליכם: האם זה באמת נכון שאסור לעצור את הכושר במכה אחת כי אני עלולה לעלות במשקל כתוצאה מכך שהגוף אגר אנרגיה לזמן הפעילות הגופנית? לנושא הבא: אני רוצה לרשום פה מה יוצא לי לאכול ביום ושמישהו יגיד לי אם זוהי תזונה נכונה כי אני לא רוצה לפגוע בגוף שלי... בוקר- ברנפלקס עם חלב 0 אחוז צהריים- חזה עוף עם ממש מעט שמן זית ושעועית ירוקה מבושלת\(או) גביע קוטג' חצי אחוז שלם ו3 פלפלים אדומים ליד. ערב- בדרך כלל לא יוצא לי לאכול ממש אבל לפעמים יוצא לי לאכול תפוח ירוק ואיזה ירק. תודה תודה תודה!!! מור

את אנורקסית

מה הגובה שלך כמה את שוקלת מה מידת ההתעמלות שלך איזה הפחמימות הסדירות שלך זה לא תזונה נכונה

תזונה נכונה

מה שאת עושה לגופך הן מבחינת הפעילות המוגזמת והפסקתה בבת אחת והן מבחינת התזונה הדלה והמעטה כבר פוגע בגופך סימני ה"פגיעה" לא יאחרו להגיע ...גופנו לא ממש "מסמפט" שינויים קיצוניים.גשי לייעוץ, בהקדם.

למעלה