שאלה בנוגע לתחתית עוגה

LoveAndLove

New member
שאלה בנוגע לתחתית עוגה

היי לכולם :)

אני רוצה לאפות עוגת גבינה, להשתמש ברינג ותחתית קרטון מוזהבת או תבנית נשלפת ולשים את התחתית בין המגש ובין שולי התבנית.

מישהו יודע אם אפשר להכניס את זה לתנור?
מצרפת תמונה


אשמח לעזרה :)
 

LoveAndLove

New member
סליחה, התמונה לא צורפה



 

LoveAndLove

New member
תודה על התגובה


האמת שזו עוגת יומולדת ורציתי שתהיה לה תחתית יפה יותר ולא עוד פעם התחתית של התבנית הנשלפת, שהיה פחות אסתטית להגשה.
מעבר לזה מדובר בעוגה אפויה ולא קרה, אז אני לא יכולה להכניס ניילון לתנור.

זו עוגה עם תחתית של עוגיות מרוסקות. את חושבת שלאחר שהעוגה תהיה לילה במקרר אוכל לשלוף את השוליים, לקלף את נייר האפייה מהתחתית ולהגליש את זה לתחתית קרטון? אני קצת חוששת שזה יתפרק לי...
 

TCHM

New member
כך תעשי...

תניחי בתחתית העוגה נייר אפיה גדול מהרינג, תאפי את העוגה ותצנני אותה במקרר.
תניחי את העוגה עם תחתית הנייר והרינג על התחתית המוזהבת, תמשכי את נייר
האפיה כשהעוגה עדיין ברינג, תשחררי את הרינג.

לא אופים עוגה בתחתית קרטון המוזהבת פרט למקרים נדירים ולכמה דקות בלבד.
 

ybo4

New member
והצעה נוספת להמשך

פרגני לעצמך תבנית לעוגה שהתחתית שלה מזכוכית.
יש לי אחת כזו וההגשה בה פשוטה כמובן (משום שזו התחתית של התבנית) וחגיגית כאחד
 

LoveAndLove

New member
רעיון טוב


אני אקנה אחת מזכוכית ואשתמש בה כשאני אופה לבית.
שאלתי על תחתית קרטון כי אין לי כוח להתעסק בהחזרת התבנית כשאני אופה לאחרים. יש לי כבר כמה סירים ומחבתות שמסתובבים אצל חברים וקרובי משפחה שטרם קיבלתי חזרה ואיכשהו גם לא נראה לי שיחזרו אם לא אטרח לתזכר
 

חיהק

New member
תחתית קרטון לעוגה

בדיוק כך, לא אופים עם קרטון
בשבוע שעבר אפיתי עוגת גבינה בתוך רינג כשהעיסה מונחת על נייר אפייה .
לאחר הקירור העברתי את העוגה לתחתית הגשה תוך כדי משיכה של הנייר האפיה
ולעוגה שלום .
 

LoveAndLove

New member
האמת שבסוף יצא לי טוב

הכנתי את העוגה אתמול בערב והיום בצהריים פשוט קילפתי את נייר האפייה מהתחתית.
השתמשתי בתבנית נשלפת בסוף ולא ברינג, כשהעברתי את העוגה לקופסת קרטון (העוגה לא עבור הבית) זה פשוט יצא בקלות
 
למעלה