שאלה בנוגע לתמונות

שאלה בנוגע לתמונות

בתמונות של החתונה יש תמונות של האחים והאחיות. שכמובן לי אין צורך בהם באלבום- אלא רק בתמונות משותפות , כמה תמונות לדעתכם צריך להקציב לכל אחד כמתנה. למשל האח של החתן ואשתו צולמו כ- 15 תמונות שהם לבד. אני צריכה לתת להם אותם מתנה??. או לתת להם את האפשרות לקנות אותם.??

אתי@

New member
רויטל, אם את מקבלת מהצלם את הפילמים

אז תוכלו לפתח לבד את התמונות במחיר הרבה יותר נמוך ממה שגובה הצלם שלכם. ואז כשזה יהיה מחיר די זול תוכלו לפתח לכל המשפחה הרבה תמונות במתנה. בכל אופן 15 תמונות זה המון, אפשר להסתפק ב- 10. לדעתי תשתדלו לתת את התמונות ולא לתת את האפשרות לקנות. זה יותר יפה ומכובד לטעמי. מה את אומרת???

מהצלם מקבלים את הפילמים רק של

התמונות שלוקחים, והרי את התמונות שלהם אני לוקחת רק בשביל בעצם לתת להם אז זה לא אפשרי

אתי@

New member
אז תקציבו מס´ מוגדר של תמונות

למשל 8 לכל אח, ותקנו אותן בעצמכם. גם אם "תפסידו" 100 או 200 ש"ח, עדיין זה שוה את הכיף שתעשו לאחים. אל תשכחו שבהכנות לחתונה הם היו איתכם, עזרו לכם... זה הזמן להראות הכרת תודה. אני הייתי לוקחת על עצמי את התמונות.

הילית*

New member
לא נראית לי האפשרות שהם ישלמו

עבור התמונות. אנחנו סרקנו את רוב התמונות וחלק מהתמונות שלחנו לאחים. במידה ואין לך צורך בכ"כ הרבה תמונות באלבום אז תתני להם אותם או שהם יבחרו איזה תמונות הם רוצים.

dorlim

New member
מצטרפת לדעת חברותי המלומדות

לא נראה לי שמכובד לבקש מהאחים לשלם על התמונות. אפשר להגביל את מספר התמונות שנותים לכל אחד ולהגיד להם לבחור. אבל לא לבקש מהם לשלם.

אני ממש לא רוצה לקחת תשלום

עבור תמונות , אבל אני חשבתי לתת לכל אחד מתנה 5 תמונות, ונדהמתי כאשר ראיתי שלאח של לירון ואשתו עשו "בוק" ממש , וזה נראה לי מוגזם, אז חשבתי ללת להם 5 תמונונת כמו לכל אחד ולתת להם את האפשרות לקנות את האחרות אם הם רוצים. כשהם יתחתנו הם נתנו לנו 2 תמונות בקושי, רק אחרי שביקשתי...

למעלה