שאלה בנוגע לתעסוקה בתחום הגיאוגרפיה

lost in dreams

New member
שאלה בנוגע לתעסוקה בתחום הגיאוגרפיה

שלום לכולם! שני עדי ואני בת 22. עקב קשיים רבים בניסיונותי להתקבל לתואר ראשון בריפוי בעיסוק אני שוקלת אולי להירשם לתואר ראשון בגיאוגרפיה, היות וזה תחום שמעניין אותי מאוד. שאלתי היא- מה עושים עם זה
זאת אומרת- נניח ואני עושה תואר ראשון בגיאוגרפיה, במה עוד אני יכולה לעבוד חוץ מלהיות מורה לגיאוגרפיה? תודה רבה מראש למשיבים!
עדי

שלום עדי

שאלת מליון הדולר. התשובה לא פשוטה. לכאורה נראה כי אין הרבה מה לעשות עם המקצוע ובטח שלא עם תואר ראשון, אך זה לא מדוייק. דבר ראשון אני ממליצה לעשות חיפוש בפורום כי השאלה נשאלה פעמים רבות ודנו בנושא. דבר שני שחשוב לזכור הוא כי התחום בו תבחרי להתמחות ( עד כמה שניתן בתואר ראשון ) יכולה להשפיע על אפשרויות התעסוקה בעתיד.גיאוגרפים כיום מתפקדים במשרדי תכנון, בתחום המחשבים GIS ועוד. אני מקווה שיוסיפו דוגמאות בהמשך. בכל מקרה, הלימודים מעניינים ומגוונים ביותר. זכרי כי כיום, עם תואר ראשון בהרבה מקצועות, אפשרויות התעסוקה מוגבלות, כך שלפחות אם תלמדי את מה שמעניין אותך, הרווח כולו שלך. התואר כשלעצמו מקדם והלימודים עצמם מעשירים. בהצלחה

lost in dreams

New member
תודה רבה! אך התבלבלתי קצת...

מה שאני רוצה בעצם ללמוד זה מדעי כדור הארץ. האם תשובתך משתנה בעקבות התיקון?

מממ...

אני לא חושבת שהתשובה משתנה בהרבה, אבל לא למדתי במסלול של מדעי כדור הארץ כך שאני לא יכולה לענות בדיוק. אשתדל למצוא מישהו שכן למד ולהביא תשובה ממנו.

שי גנדל

New member
כי עברו יותר מ-72 שעות מההודעה

הראשונה בשרשור. במדעי כדה"א אין כמעט כלום, להערכתי. שירות מטאורולוגי, המכון הסייסמוגרפי, ו.. די זהו חוששני
לא לבנות על זה, בבקשה

למעלה