שאלה בנוגע לתעסוקה

victoria1001

New member
שאלה בנוגע לתעסוקה

היי
אולי שאלתי כאן בעבר..לא זוכרת ממש..אבל גם אם כן..חלק מהדברים השתנו לרעה לצערי.
אז ככה, קבלתי "מתנה" לשנה החדשה. כבר בראש השנה הייתי במיון בבית חולים.
אחכ , אחרי כמה ימים שוב הייתי והפעם ל-יומיים.
אני די אבודה בחלק המקצועי, אני מסיימת בקרוב תואר ראשון בפסיכולוגיה, אבל בתחום שאני רוצה, בריאות הנפש.
כנראה שאין כרגע מה לעשות עם זה..רוצים רק עו"ס ומרפאת בעיסוק. בעברי כשהתחלתי ללמוד עוד אפשר היה גם עם פסיכולוגיה.
משרד הבריאות החמיר את התנאים, והכי קטע שיש לי כבר ניסיון של 6 שנים בתחום.
אבל רוב המשרות שכאילו מתאימות לי זה מדריכת שיקום, ולא רוצה..עשיתי את זה כבר וזו משרה שכבר לא מתאימה לי.
מה עליי לעשות..?
מרגישה ממש חרא..שסתם בזבזתי 5 שנים על לימוד התואר הזה, (5 שנים כי זה בפתוחה יש עם משרה חלקית).
אז מה אעשה..?
להמיר לתואר אחר, זה גם סרט, עוד כסף זמן, השקעה, וגם אין לי ממוצע ציונים גבוה..
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
שיהיה המשך חג שמח..

אפשרויות

שלום לך בחיים יש סיטואציות שלא תואמות את הציפיות שלנו. אבל אליך להבין שתמיד קיימת עוד אופציה. את למדת לתואר וגם יש לך נסיון רב. עומדות בפנייך עוד אפשרויות אשמח לעזור.

victoria1001

New member
תראי אפשרויות יש..

השאלה אם זה תואם את מה שאני רוצה להשיג.
חשבתי על הסבה.
איך את יכולה לעזור..?
המשך יום טוב

מיקצוע

תחום הטיפול הוא מאד נכון בשבילך ולמדת והשקעת מה שאת יכולה לעשות זה להוסיף עוד משהוא כמו קורס שתומך את התחום. האפשרות הנוספת אולי לעבוד בתחום כעצמאית ולתת לעצמך אפשרות לעבוד בתחום שאת עובדת

victoria1001

New member
תודה מיכל על מענה..

את צודקת לגבי כך שתחום הטיפול מתאים לי..
אגב איך הגעת למסקנה הזו..?
אני רוצה לעבוד עם פגועי נפש. משום מה יש לי חיבור אליהם..
ובתחום הזה להיות עצמאית..לא יודעת אם זה אפשרי.. אלא אם זה מישהו שנגיד הולך מהוסטל להוסטל, או לדיור מוגן..
כלומר מעביר חוגים/ סדנאות וכו'..ואני כבר פחות מתחברת לכך..
החלום שלי הוא להקים להם מקום, שיש בו מחשבים, סדנאות, אולי חוגים.......אבל זה בעייתי, גם צריכים אישורים של משרד הבריאות וכו'..ועלויות.
חשבתי אולי להוסיף אומנות..כמו אומנות משקמת למשל..

תודה שוב על מענה..

תודה

קודם כל לא יכולה להתאפק אני חייבת להגיד לך שאת מרגשת אותי מאד מאד. לא אוכל לפרט כאן אבל מידיעה מקרוב אומר לך שיש הרבה אנשים עם מחלות נפש שהם עדיין חיים בביתם עם יקיריהם והם מטופלים על ידי פסיכולוגים ופסיכיאטריים. יש צורך במטפלים באופן פרטי ועדיין יש הרבה מה לעשות. בתחום האומנות ידועה שאומנות היא כלי לטיפול מאד אפקטיבי ויעיל ואפשר לשלב אותו בתור ריפוי ועיסוק. לך יש כבר תעודה ונסיון תוכלי לתת שרותים פרטיים ולעשות פריצת דרך גם לעצמך וגם למטופלים שלך.

victoria1001

New member
תודה על המילים החמות.

אני לאחרונה שוקלת את זה ממש ברצינות.
אני לצערי צריכה לעבור ניתוח..ולא יודעת בדיוק מתי זה יקרה.. אז בנתיים לא ממש פועלת בנושא.
אבל אולי מחר אנסה סתם לברר פרטים יבשים על כך באותה מכללה.
בעברי למדתי אומנות קצת ולא כל כך התחברתי.. אבל תמיד עניין אותי אומנות כתהליך של ריפוי והחלמה.
אין לי עדיין תעודה מטפל. יהיה בעזרת השם בקרוב תעודה של תואר ראשון.. אבל זה לא מממש שווה היום..

תודה רבה לך
הצלחת קצת לעודד אותי.
המשך חג שמח.

למעלה