שאלה בנוגע לתפרים

lalaליהי

New member
שאלה בנוגע לתפרים../images/Emo53.gif

שלום לפורום! אני שלושה חודשים אחרי הלידה ויש לי כאבים בתפרים. גם בחיצוניים וגם בפנימיים (היו לי קרעים בנרתיק). חזרתי עכשיו מהגניקולוג והוא אמר שהוא צריך לנתח במקום, כדי לשחרר קצת את האיזור, שכנראה נתפר חזק מדיי בזמנו. הוא מדבר על התפרים הפנימיים בנרתיק בלבד, בחיצוניים הוא לא מתכוון לגעת. מישהי עברה משהו דומה? האם זה נורמלי לעשות ניתוח "תיקון" אחרי 3 חודשים? מה ההשלכות של זה? אני עכשיו מאוד מודאגת ומפחדת שניתוח תיקון יעשה את זה עוד יותר גרוע...ולעולם לא אוכל לקיים יותר יחסי מין...או ללדת...

lulyK

New member
שווה לקבל עוד חוות דעת.

מצד אחד, ממה שאני מבינה זה הליך פשוט שיכול מאש לשפר את חייך. מצד שני, אם יש עוד לידות בדרך, הבנתי שלפעמים ממליצים לחכות ללידה הבאה, ואז לתקן. בינתיים אפשר לעשות פיזיותרפיה להרגעת הצלקת והגמשת העור. אם את רוצה אני יכולנה לתת לך שם של רופאה שתראה אותך גם כאשה ולא רק כמטופלת (אין לי מושג איך הרופא שלך, יכול להיות שהוא כזה
) ותחשוב איתך ביחד על כל ההשלכות

dorlim

New member
גם אני בעד חוות דעת שניה

וכן לנסות טיפולים אלטרנטיבים

lalaליהי

New member
כן בתכנון עוד לידה/ות

מכיוון שזהו ילד ראשון ואני מתכננת לפחות עוד אחד. אני מתגוררת בחו"ל אבל מגיעה בפסח לישראל וחשבתי אכן לשמוע עוד חוות דעת מהגניקולוג שלי בישראל. בכל מקרה אשמח לקבל את שמה של הדניקולוגית שהמלצת עליה. אני חושבת שכדאי שאחכה קצת עם ההחלטה, נראה לי שלא יקרה כלום אם אחכה לפסח כדי לשמוע עוד חוות דעת. איזה טיפולים אלטרנטיביים אפשר לקבל? איזה שמנים-משחות? תודה רבה על ההתייחסות!

lulyK

New member
השם של הרופאה (גם לבלינקה):

ד"ר יעל ארבל דירוא. לצערי היא מקבלת רק פרטי (אני עווד כמה מחברותיי שלחנו מכתבים למכבי בנסיון להחזיר אותה לרשימת הרופאים שמקבלים עליהם החזר, נראה מה יהיה), היא מקבלת ברמת אביב, במרכז לבריאות האשה 6421511. ליהי, אין לי מושג אילו טיםפולים אלטרנטיביים יש בדיוק, אני רק יודעת שהיא הציעה משהו כזה לחברה של חברה שלי שכבר עמדה לפני ניתוח.

lalaליהי

New member
../images/Emo140.gifרשמתי ותודה רבה!!!

אצלי הרופא לא הציע כלום, הוא הסתכל על המקום בדיוק שניה, מישש עם האצבע והכאיב ומיד פסק :ניתוח. אני אתקשר למרכז ואברר לגבי הרופאה הזו, גם במחיר של פרטי.

למעלה