שאלה בנוגע לתקפות חוק הספאם

VaNiLaa

New member
שאלה בנוגע לתקפות חוק הספאם

היי לכולם, יש לי בעיה עם אתר מסוים שמציף לי את תיבת המייל עם הצעות עבודה ואני לא מעוניינת בהצעות אלה.. ביקשתי שוב ושוב שיסירו אותי מרשימת התפוצה וקיבלתי אישור על כך שהמייל שלי הוסר ולא אקבל הודעות שוב. אך לשווא.. עדיין מקבלת המון מיילים (לפחות 5 מדי יום). לאחרונה שלחתי להם מייל לכתובת פעילה ודרשתי בתקיפות שיפסיקו לשלוח לי מיילים, אך הדבר פשוט לא קורה.. זה מטריד מאוד ואני לא יודעת כבר איך לפנות אליהם. האם חוק הספאם תקף כאן?? אני יודעת שהוא מתייחס רק לתוכן שיווקי. (כמובן שיש להם רווח מהאתר בצורה כלשהי, אבל אני לא יודעת עד כמה זה תקף) אודה לכם מאוד אם מישהו יוכל לענות. תודה, שירן.

הצעות עבודה במסר אלקטרוני

1. הצעות עבודה אינן הודעות המיועדות לגרום לך לרכוש מוצר או שירות או להוציא כסף בדרך אחרת,ולכן אין בחוק הגבלה לגבי משלוחן. אין שום חשיבות לשאלה אם האתר ממנו ההצעות האלה נשלחות הוא אתר המועד להביא הכנסות לבעליו. 2. אם יש בידך אישור שכתובת הדוא"ל שלך הוסרה מהמאגר, את יכולה לטעון שהמשך המשלוח מהווה הפרת התחייבות חוזית. יש פסק דין אחד של בית משפט לתביעות קטנות שקבע זאת, כל מה שנותר הוא להגיש תביעה ולשכנע את בית המשפט שאכן זה המצב.

למעלה