שאלה בנוגע לתרגילים וכו'

noonesmart

New member
שאלה בנוגע לתרגילים וכו'

מה קורה אם אף אחד בכל הקבוצה לא מצליח לפתור אף שאלה מהתרגיל? בנוסף רציתי לדעת מה קורה אם אף אחד לןא מגיע למועד א?

berta84

New member
מה זאת אומרת?

אתם מקבלים ציון על התרגיל או שסתם צריכים להגיש אם סתם צריכים להגיש אז פשוט תגישו את מה שניסיתם אם אף אחד לא הצליח לפתור ויש ציון אז שכל אחד פשוט יגיש את מה שהוא ניסה, ותדברו עם המתרגל אח"כ המתרגל פותר אח"כ את התרגילים? לגבי מועד א'- אני לא מבינה את השאלה, לא נראה שדבר כזה קרה מתישהו ובתור מבריזנית סדרתית ממבחנים(במיוחד מועדי א') אני יכולה להבטיח לך שאין מצב שזה יקרה. ובכל מקרה נראה לי שהשנה מותר מלכתחילה להירשם למועדי ב' וג'. אם אכן יקרה מצב בו אף אחד לא יגיע למועד א' יכול להיות שהמרצה פשוט יתן את אותו השאלון במועד ב'. אגב, מישהו יודע אם פירסמו כבר לוח מבחנים?

&^%$#^$&^@

למה כל פעם כשאני שמה את הקישור לאתר של נציגי החוג ההודעה נמחקת? 5 פעמים כתבתי...נמאס לי

stkachov

New member
../images/Emo13.gif

אני לא יודע למה זה נמחק לך... מבטיח שידי לא הייתה בדבר.

noonesmart

New member
בנוגע לתרגיל אף אחד לא הצליח לפתור אפילו שאלה

אחת. כשדיברנו עם המרצה הוא אמר שלפי החומר הנלמד אנחנו אמורים לדעת. התרגילים על ציון וחובה להגיש את כולם ככה שאנחנו בבעיה. בנוגע למבחן, אף אחד לא מתכוון להגיע. למה הכוונה שאפשר להירשם למועדי ב וג?

berta84

New member
איזה חוג זה?איזה קורס?

ולמה אף אחד לא מתכוון להגיע למועד א'? אם אתה סטודנט באוניברסיטת חיפה(הנחתי כך כי הגבת בפורום של אוניברסיטת חיפה אבל הדבר לא הכרחי) אז אתה יכול בכל קורס להירשם למועדי ב' וג', זה לא תמיד כדאי אבל אם יש לך התנגשות עם מבחן אחר או עבודה או אין מספיק זמן ללמוד אתה יכול להיבחן במועד ב' וג' במקום א' וב' או לחילופין במועד א' וג'

למעלה