שאלה בנוגע ל DVD

גלוקוז

New member
שאלה בנוגע ל DVD

אני רוצה להפתיע מעריץ של הטרילוגיה (עוד מימי הספר) ולקנות לו את מארז ה-DVD של 3 הסרטים השאלות שלי הן אלו: א. האם במארז של הטרילוגיה נכללים גם הקטעים שהורדו מהגרסה הקולנועית? ב. אם התשובה היא לא לגבי השאלה הראשונה, האם כדאי להשקיע בגרסאות המורחבות של הסרטים? והאם זה נדמה לי או שיצאו רק שתי גרסאות מורחבות (לאחוות הטבעת ולשני הצריחים)? בתודה רבה מראש

אני קניתי את הדיוידי של המארז של

שלושת הסרטים.. ויש ליד כל דיסק עוד דיסק שהוא דיסק של תוספות , איך עשו את הסרט וראיונות וכ"ו..זה כל מה שאני יודעת..ושווה להשקיע זה ממש מגניב!

go girl1

New member
...... ../images/Emo118.gif

1. דבר ראשון אין קטעים שהורדו מהגירסה הקולנועית, יש קטעים שהוספו לאחר יציאת הגירסה הקולנועית לדיוידי. דבר שני במארז של שלושת הסרטים אלו לא המורחבים. 2. לפי דעתי שווה להשקיע במורחבים אבל רק אחרי שהמורחב השלישי יצא גם ואז סביר להניח שיהיה מארז של שלושת המורחבים.

moe7

New member
1.

לא בדיוק. ישנן סצינות שהורדו במהלך העריכה מפאת המחסור בזמן ומוצגות בגרסת הדיוידי. 2. מצטרפת למחאה! כדאי ורצוי לחכות לגרסת 3 המורחבים יחדיו! ואף יתכן שעד אז יצנחו מעט המחירים.

Y. Welis

New member
צריך לתקן ולומר שיש קטעים שהורדו

מהגירסה הקולנועית, כי התוכנית המקורית של ג'קסון היתה להוציא את הסרטים בגירסה הארוכה. הוא נאלץ לקצר אותם כדי להיכנס לדד ליין של המפיצים. הוא צילם את הקטעים ההחסרים לפני העריכה עצמה; העריכה הסופית של הגירסאות המורחבות נעשתה אחרי שהגירסאות הקולנועיות כבר יצאו.

Pagra Baleben

New member
הרגע ראיתי../images/Emo80.gif

את אחוות הטבעת בגירסה המורחבת סוף סוף יש את השיר של ההוביטים בגרין דרגוןD;

למעלה