שאלה בנוגע ל S9

Mojojo1

New member
שאלה בנוגע ל S9

אחרי שיש לי את המכשיר הזה כבר בערך חודשיים אין מבסוט ממני אבל שאלה לבעלי המכשיר האם יש לו אפשרות לשעון מעורר??? כלומר שהוא מתחיל לנגן מתי שמגדירים לו???

כרמל88

New member
עוד שאלה בנוגע ל-S9

האם ה-S9 משופר בצורה משמעותית מה-D2? שווה את ה-1400 ש"ח? וגם, מה דעתכם על קניה של מכשירים כאלה מיד שנייה. הם עדינים מדי? אלקטרוניקה עדיף לקנות חדשה או זה בסדר להתפשר וזה עדיין יהיה שווה את ההשקעה?

יאיר B

New member
זאת שאלה קשה.

יש הבדלים שונים בין ה-S9 ל-D2. אם זה שיפור - זה תלוי בכל אחד. למשל ל-S9 יש מסך גדול יותר והוא מסוג מגע שונה מזה של ה-D2 (ה-S9 מזה רק אצבעות ולא סטילוסים שונים בעוד D2 אפשר לעבוד גם עם סטילוס). ל-D2 יש עברית מלאה בעוד ל-S9 יש הפוכה. הסוללה של ה-S9 קצת יותר חזקה. המגבר הפנימי של ה-D2 חזק יותר. D2 מגיע עם ספק ועובד עם כבל סטנדרטי בעוד S9 עובד עם כבל קנייני. D2 ניתן להגדלת זיכרון, S9 לא. יש עוד כל מני הבדלים קטנים. אם הוא שווה 1400 ש"ח? זה תלוי בך. אם הוא ממלא את כל מה שאתה מבקש אז לדעתי כן. קניית מכשירים מיד שנייה - כבר מוכרים את S9 ביד שנייה?! מדהים. הבעיה העיקרית עם המכשירים הללו היא מה מצב הסוללה שלהם. החלפה זה סיפור לא פשוט (ואני לא יודע אם זול). בדוק גם את מצב המסך (בעיקר סריטות ב-D2) וכן את מצב הכפתורים (האם לא מתנדנדים יותר מדי). בקש לקבל את כל תכולת האריזה.

יאיר B

New member
יש שם משהו שנקרא Alarm

שנמצא תחת Time בתוך תפריט Settings. בדוק אותו.

Skicker

New member
נצל"ש לגבי הS9

יש משהו חדש לגבי העברית? הזמינו לי השבוע את ה16G

יאיר B

New member
לא. לפני כמה שבועות יצאה גרסת קושחה חדשה

ועדיין אין עברית ישרה (יש הפוכה). מאיפה הוזמן הנגן? (בישראל בעיקרון לא מוכרים את גרסת ה-16GB עד כמה שאני יודע).

למעלה