שאלה בנוגע לADNH

FunkySheep

New member
שאלה בנוגע לADNH

יש סיכוי שללא טיפול הליקוי עלול להוביל לדיכאון? בנוסף יש לי שאלה בנוגע לדיסוגרפיה.. עברתי אבחון אבל לא אמרו שיש לי בעיה בכתב... משום מה מאוד נראה לי שיש לי.. הוא מסורבל מאוד וקשה לי בדרך כלל לכתוב עד כדי כך שאני פשוט לא כותבת את הנדרש במהלך השיעור... ולא בגלל שאין לי כוח אבל פשוט בגלל שאחר כך אני לא אבין בכל מקרה מה כתוב שמה... או סתם אהיה מסוכלת בגלל איך שהכתב שלי נראה... מה כדאי לעשות?

דליה.ד

New member
בהחלט יש קשר

לרוב כאשר מדובר בילדים לא מטופלים. בעבודת מחקר ארוכת שנים בארה"ב התברר כי ילדים עם adhd שלא טופלו לאורך השנים תרופתית היו בעלי סיכוי גדול יותר ללקות הדיכאון, הפרעות אכילה, לשקוע באלכוהול וסמים ו...להתגרש יותר מאשר ילדים שטופלו תרופתית. לתשובה מוסמכת תוכל/י להגיע לפורום adhd בכל סופשבוע מתארחת ד"ר מנור פסיכיאטרית ילדים מומחית להפרעת קשב ולהעלות את שאלתך.

FunkySheep

New member
תודה רבה על התגובות

בנוגע להקלטות... העניין הוא שאני עדיין בתיכון. אם אני אביא מחשב נייד + סורקים למיניהם אנשים לא יבינו מאיזה כוכב נפלתי... אז אולי בכל מקרה עדיף פשוט מאוד לצלם מאנשים שונים מחברות? את האמת אם יכולתי להביא מחשב נייד או פאלם הייתי מביאה.. אבל הדבר אינו אפשרי

יש טייפ מנהלים קטן ולא בולט.

כתוב על הטייפ הנכון באותה קישורית. לגבי צילומים, לא תצליחי למצוא כל הפסקה פראייר ולהעלם לו עם המחברת למשך 20 דקות. אנשים שמנסים זאת עוברים מהר מאוד לצילום כל המחברת לקראת המבחן ולא חוזרים על השיעור לקראת השיעור הבא. לקראת המבחן זה כבר מאוחר מדי ללמוד את כל החומר. אפשר אבל לא תקבלי ציון מעל בינוני ומעלה.

למעלה