שאלה בנוגע לG.C מאיזה גיל אתה יכול להגיש בעצמך בקשה לגרין קארד מגיל 18 או 21?
E Efipisraeli New member 17/3/04 #1 שאלה בנוגע לG.C מאיזה גיל אתה יכול להגיש בעצמך בקשה לגרין קארד מגיל 18 או 21?
E Efipisraeli New member 17/3/04 #3 תודה... אם אפשר לשאול עוד שאלה האם אני יכול להשתתף בהגרלה של גרין קארד בזמן שרות צבאי?
B Boston Guy New member 17/3/04 #4 לא נראה לך שאתה צריך לשנות חתימה? חתימה כל כך לאומית וציונית, וכל מה שאתה רוצה זה רק להגר לאמריקה וכמה שיותר מהר...
לא נראה לך שאתה צריך לשנות חתימה? חתימה כל כך לאומית וציונית, וכל מה שאתה רוצה זה רק להגר לאמריקה וכמה שיותר מהר...
E Efipisraeli New member 17/3/04 #5 מצחיק... לא!!! אני אוהב את המדינה שלי לרוע המזל כמעט 17 שנה של טרור וממשלות סתומות הספיקו לי. המצב בארץ קשה ומאוס וכול שנה זה רק מדרדר אז אני מעדיף לעזוב כול עוד אני יכול.
מצחיק... לא!!! אני אוהב את המדינה שלי לרוע המזל כמעט 17 שנה של טרור וממשלות סתומות הספיקו לי. המצב בארץ קשה ומאוס וכול שנה זה רק מדרדר אז אני מעדיף לעזוב כול עוד אני יכול.
U us2canada New member 18/3/04 #7 What did he mean? Jerusalem is the capital of united Israel or United Jerusalem is the Capital of Israel or Maybe he is not sure what he is saying... LOL
What did he mean? Jerusalem is the capital of united Israel or United Jerusalem is the Capital of Israel or Maybe he is not sure what he is saying... LOL
E Efipisraeli New member 19/3/04 #8 תשובה לשני התגובות האחרונות 1. למה אני סותר את עצמי? 2. הכוונה לירושלים המאוחדת של ישראל המאוחדת, שמחים!!!
תשובה לשני התגובות האחרונות 1. למה אני סותר את עצמי? 2. הכוונה לירושלים המאוחדת של ישראל המאוחדת, שמחים!!!