שאלה בנוגע
רהיט

בלושית

New member
שאלה בנוגע ../images/Emo126.gif רהיט

שלום, אני מקוה שזה הפורום המתאים לשאלתי: יש לי חדר שינה מעץ לא הכי איכותי (בן 3 בסה"כ) שהייתי מעוניינת לשנות את צבעו ללבן עם קילופים (וינטג'). אני חסרת נסיון בתחום אבל אוהבת לנסות דברים חדשים ומאתגרים. מצרפת תמונות. תודה מראש ויומטוב

maamoon

New member
את יכולה בבקשה להגיד לי מאיזה חברה קנית?

איך קוראים לחברה שמננה קנית את הרהיט השיטה לצביעה היא ביצוע צבע רקע על זה צביעה ביסוד\לקה צביעת צבע עליון דרוש \לבן אטום ודומה לשייף בפינות ובמקומות המיועדים לגמר בלקה שקופה להגנה על הכל

בלושית

New member
הרהיט נקנה לפני 3 שנים ברהיטי "חלומית" בחולון

הם כבר לא קיימים יותר.... הייתי אתמול בחנות צבעים, התייעצתי גם עם המוכר, הוא סיפר לי לי על שיטת הנר + שיטת הסמרטוט... קניתי צבע הידרו אמאייל והיום אני מתכוונת להתחיל במלאכה. לא קניתי לכה שקופה, זה בסדר אם זה יחכה לערב? ואז לצבוע הכל בלעה או רק את הקטעים המשופשפים..? כמובן שאצלם הכל. TUDA!:)

maamoon

New member
בלקה צריך לצבוע על הכל

את צריכה רק לחקות שהכל יתייבש טוב, אחרי יום ואז לעשות את הלקה קודם תבדקי במקום שלא נראה לעיין אם הצבע שקניית יושב טוב על הצבע והרהיט הקיים בלי להתקלף או לסלוד ממנו, עושים את זה אחרי שיוף של הרהיט עם נייר 120 על כל הרהיט ואז בודקים במקום נסתר מהעיין את התהליך , צובעים בגב או בחלק התחתון ואם הכל ילך כהלכה אז הולכים על זה , גם את הלקה יש לבדוק בפינה נסתרת מהעין לפני שרצים על הכל

בלושית

New member
בערך...

הבסיס יהיה לבן (לא צח, שמנת) והפינות יהיו מקולפות, כאילו ישן

בלושית

New member
בדיוק לזה התכוונתי ../images/Emo9.gif

חזרתי עכשיו מחנות הצבעים, קניתי צבע לבן "שבור" ועוד מעט אתחיל במלאכת השיוף והצביעה. עכשיו רק אשמח לדעת כיצד אגיע לתוצאה של "הקילופים" שנראה "ישן" כמו בתמונה שצירפת.. רב תודות

yulevi

New member
../images/Emo126.gif../images/Emo126.gif

את קילופי הפינות ניתן ליישם בשתי שיטות ,האחת לפני שהצבע מתייבש לעבור עם סמרטוט ולנגב טיפה את הפינות עד לקבלת התוצאה הרצויה, או לאחר יבוש הצבע ללטש עם נייר לטש את הפינות ובסוף לצבוע בלכה שקופה ולא לשכוח תמונות אחרי הביצוע בליווי הסברים לטובת הכלל ואם יש לך סבלנות כדאי לחכות להנחיות הגורו מאמון

yulevi

New member
שיטת הנר

שרית כדאי להעלות קישור למאמר המתאים ,כדי לא ליצור בלבול אצל השואלת

yulevi

New member
הסבר

מאחר והפורום חדש אנחנו עדיין לא מכירים את השואלים ,לכן כרגע אני מעדיף תשובות ממוקדות,כדי לא לערבב נושאים, לב יכולתי להעלות בפניה עשרות עבודות שלי בשיטות צביעה שונים ,מיקדתי את התמונות בהתאם לשאלה ,ועל שיטת הנר לא התייחסתי כי היא קצת יותר מורכבת מבחינת שלבי עבודה. וטוב שהצגת אותה

למעלה