שאלה בנוגע SMS לאורנג´

spheonx

New member
שאלה בנוגע SMS לאורנג´

מאחר שאני לא מצליח להיכנס לשליחת ה SMS באתר של אורנג´ ישראל אני נאלץ לשאול פה אם מישהו מכיר איזושהי דרך (כל דרך שהיא) לשליחת הודעות לאורנג´ מהאינטרנט כמו שיש אפשרות לשלוח הודעות לפלאפון דרך אימייל, ישנה אפשרות דומה לאורנג´? כל דבר יעזור

einatb

New member
בטח תקלה זמנית

זה בטח שדרוג שאורנג´ עושים לאתר, אורנג´ מאוד אוהבים את שירותי ה"ערך המוסף" של מכשירים ולא יתנו לאתר להיות לא פעיל להרבה זמן בכל מקרה - פתרון זמני: הכנס לאתר המשותף של אורנג´ ואתר וואלה: http://orange.walla.co.il אם יש לך סיסמא בוואלה - היא מתאימה, אם לא אז תבצע את ההרשמה בחינם ושם יש אפשרות לשלוח עד 20 הודעות טקסט קצרות באנגלית/עברית/רוסית פתרון קצת יותר מתוחכם - דרך הICQ בגרסת 2000 יש אפשרות לשלוח הודעות ללקוחות אורנג´ - פונקציה בלעדית המאפשרת ללקוח גם להחזיר תשובה ישירות לחשבון ה ICQ שלך דרך המכשיר שלו!!! בהצלחה.

spheonx

New member
אתר אורנג´

באתר עצמו אין שום בעיה פשוט בדף השליחת SMS כתוב שהשירות זמנית לא עובד בגלל שידרוג, אכן כמו שאמרת, אבל ההודעה הזאת נמצאת שם כבר מספר ימים ובקשר לאייסיקיו, אני יותר ממודע לנושא, חשבתי אולי יש אפשרות אחרת לשלוח?

einatb

New member
אלה שתי האופציות שאני מכירה

תנסה את האתר של אורנג´ וואלה

פלסטיק

New member
זה יעבוד רק למספר קבוע

אתנ יכול לפתוח תא דואר ב walla ולרשום לתא דואר שיעביר הודעות למספר ה orange שלך ככה כל כותרת של e-mail תגיע אליך לטלפון דרך אגב, השירות איננו חינמי אני מצליח לשלוח הודעות דרך פלאפון ו GoNext (דרך מכשיר הטלפון עצמו) וזה ממש כבר לא חינם (עד שמקלידים יוצאת הנשמה, אתה המון זמן על הקו והמונה דופק)

למעלה