שאלה בנודע לאי השארת פרטים

mm007

New member
שאלה בנודע לאי השארת פרטים

השבוע ביום חמישי חזרתי מהלימודים אני סטודנט לומד בר"ג בהמתנה לרמזור ירוק רכב שלפני התחיל להתקדם ובלם ואני ששמרתי מרחק גם בלמתי לאט לאט מאחורי נסע רכב של ספק מסחרית והוא כנראה לא שם לב ונכנס בי מאחורה בחוזקה ודפק לי את כל הפגוש ,מיד שיצאנו החוצה החל לקלל אותי נמרצות שעצרנו בצד הדרך הוא ראה את הנזק שגרם לפגוש האחורי שלי ביקשתי ממנו פרטים כמו מ"ס פוליסת ביטוח ותז הוא נכנס לרכב החלל החל לקלל אותי שוב אמר אני בחיים לא ישאיר לך פרטים ועוד כמה "ברכות" שאני נמנע לכתוב אותן... כמו אני ידפוק אותך... וברח מן המקום ,בקיצור הספקתי לרשום את לוחית הזיהוי שלו וללכת למשטרה לקבל את הפרטים של בעל הרכב , מה לדעתך עלי לעשות כדי לקבל פיצוי על הנזק , אני לא מבין בעניין התביעות. בתודה מראש לכולכם וזה טוב לראות שיש אנשים בארץ שאיכפת להם ממה שקורה בכבישים.

eitan-as

New member
קודם כל להגיש תלונה במשטרה

אי מסירת פרטים הינה עבירה על החוק ונהג שביצע תאונה מחויב למסור פרטים לצד השני לפי דרישתו, לכן לא מספיק לקבל את פרטי הנהג מהמשטרה אלא גם להגיש תלונה נגדו, בתקווה שהמשטרה תגיש נגדו כתב אישום על זה (אני יודע שאני נשמע תמים, אבל אני מאוד מקווה שאכן כך יקרה). מעבר לזה, תוגיע לחברת הביטוח על התאונה ופרטי הנהג והם ידריכו אותך מה לעשות. בהצלחה, איתן.א.

34TK

New member
אם יש לך את הפרטים של הנהג

אתה יכול לתבוע אותו בתביעה אזרחית עבור הנזק (עלות התיקון,זמן מבוזבז וכו') . בנוסף צרף לתביעה את האיומים ולא יזיק את תאמר שהוא תקף אותך פיזית דחף וכאלה דברים. רק שלא יפתיע אותך באיזו פינה חשוכה עם אלת בייסבול.

למעלה