שאלה בנושאי סיפורים בהמשכים

ננסק

New member
שאלה בנושאי סיפורים בהמשכים

אני כבר מתאר לעצמי שאתם לא מחבבים את זה במיוחד, אז אני רק רוצה אישור סופי מכם. 1. סיפור בהמשכים, בעל עלילה ארוכה אך נכתב באופן כזה שכל פרק בנוי באופן עצמאי, (ולא כמו, נגיד, סיפור שפשוט מחולק לחלקים), מקובל? 2. סיפורים קצרים שמשתמשים באותן הדמויות, אבל כל אחד הוא סיפור בפני עצמו (ולפעמים יש איזה איזכור משעשע מסיפור קודם...), זה דווקא כן בסדר?

דעתי האישית

שניהם כן. ספור טוב שיכול להיות חלק מסדרה (או לא) ללא התניות קודמות לדעתי יהנה אותי. * אני לא מתכוון למשהו בסגנון רומח הדרקון וכאלה ... (בעצם, שם הספרים לא עומדים בזכות עצמם).

Boojie

New member
אני חושבת שציינתי כבר הרבה פעמים

שלפורום הזה אמנם יש כללים, אבל רובם בגדר הנחיות ידידותיות יותר מאשר חוקים חצובים בסלע. השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך היא פשוטה: כמה אנשים יטרחו להגיב לי על סיפור כזה? זה הכל. אני אשמח לעזור כמיטב יכולתי (נגיד, אם אוכל, לשרשר את הפרקים זה לזה).

ננסק

New member
אבל האם הפורום מתאים?

יותר חשוב לי שקוראי הפורום סתם יהנו, ופחות מהתגובות. כמובן שחשובות לי ביקורות, בשביל שיפור תמידי, אבל לא כמו שאני רוצה פשוט להעביר לכם את הזמן בסבבה. השאלה היא אם זה פורום מתאים לכך? או שמטרת הפורום המוגדרת היא להביא ביקורת על סיפורים קצרים, נטו. כי אם כך אז זה הרי לא באותו קנה מידה עם המטרה שלי. במצב כזה, עדיף יהיה לי לפתוח איזה דף אינטרנט שמוקדש לסדרה, ורק לפרסם כאן את הכתובת שלו, ואז אני מפספס כל אדם חדש שמגיע לפורום (אלא אם כן הסיפורים שלי יהיו כל כך טובים שלא תוכלו להפסיק לדבר עליהם, ומשום מה, אני מפקפק בכך...
)

לדעתי

אתה יכול לשלב - גם לפרסם בפורום, וגם לעלות לאתר (לקריאה מאוחרת, כאשר הפרקים המוקדמים כבר יעברו לתהומות הארכיון, ונרצה לרענן זכרון)

Boojie

New member
לעניות דעתי האישית

יש יתרונות לשתי האפשרויות. לפרסום בפורום יש יתרונות, כי אתה מעודד אנשים לתת לך תגובות במקום. לפרסום באתר יש יתרונות, כי קודם כל אתה לא מוגבל באורך ההודעה, שנית אתה יכול לתת לטקסט את העיצוב שאתה רוצה, ושלישית אתה יכול לרכז הכל ביחד. לפיכך, הייתי אומרת לשלב את שתי האפשרויות. לפרסם גם באתר וגם בפורום. בפורום תקבל את הפידבקים המידיים בכל פעם שתוסיף פרק, באתר תוכל לרכז את זה לטובת האוכלוסיה הכללית...

אלי_פ

New member
ואני חושב

למרות שאני לא מותיקי הפורום, אם יורשה לי, אני הייתי מעדיף לקרוא סיפורים קצרים שרק הדמויות חוזרות, כך שמי שקרא הכל הרויח את העומק של הדמויות וההיכרות עימן, ומי שלא קרא, הפסיד קטעי דמות ולא קטעי עלילה. ואני לא כל כך אוהב שמאזכרים סיפורים אחרים שלא קראתי, זה יוצר אצלי תחושת פיספוס, כאילו חסר לי משהו בעלילה. אגב, הזכרתם בתגובות את הפורום (הזה אני מניח) ואת "האתר" באיזה אתר מדובר?

למעלה