שאלה בנושא אבטחת המידע בפאלם

שאלה בנושא אבטחת המידע בפאלם

האם מישהו השתמש ו/או משתמש באילושהם כלי אבטחה לפאלם (הכוונה היא לאבטחה המידע, לא שמירת המכשיר תקין) ? אשמח לכל אינפורמציה בנושא. תודה רבה, איל וובר

Amoss

New member
אבטחת מידע:-סיסמאות, קודים...

אני משתמש ב CRYPTOR לא חינמים כ 7$ מאפשרת לשמור מידע מספרי כרטיסי אשראי סיסמאות וכד`. אני נהנה ממנה ולדעתי לא יקרה.

eligrt

New member
מה בדיוק הצרכים שלך מאבטחה,....

אני אגיד לך מה אני עשיתי: אני משתמש ב THINKDB, בניתי דאטאבייס פצצתי, עם כל ההדגדרות והמשבצות שאתה רק יכול להעלות על הדעת. אבטחתי אותו בסיסמה אחת, ככה שהכל מאובטח נוח ונגיש, החסרון: 1) התוכנה לא משתמשת באלגוריתיים מתקדמים של אבטחה 2) ``כל הביצים בסל אחד`` אבל צריך לזכור שאני עדיין לא שומר סיסמאות של טילים בליסטים של הפנטגון בפאםל שלי, מקסימום כמה סיסאות למיילים, בנק וכו...

shukyn

New member
אני משתמש ב TOP SECRET........

תכנה פשוטה קלה חינמית ועונה לי על כל הדרישות. ניתן לקבוע לע קוד כניסה שונה הקוד של האבטחה הרגיל של הפאלם.מומלץ ביותר.

סיסמא אצלי לא נקראת אבטחת מידע

ובלחץ ``אבטחת גישה``. קודם כל חשוב שידעו כולם שכל אתר Warez שני לפאלם מציע תוכנות לפריצת ועקיפת הססמאות בפאלם. כל כך פשוט אתם שואלים ? כן. מאד פשוט. בהגדרה - מה שלא מוצפן לא נחשב מאובטח. למה זה ? מכיוון שדרך החיבור הסריאלי לפאלם ניתן לראות את כל הקבצים על גבי המכשיר ולקרוא אותם. זה אומר שאני יכול לקרוא את כל קבצי ה-Memo שלכם, ואת כל הקבצים שבהם שמורות הסיסמאות, בתנאי שאינן מוצפנות. אני מחפש אבטחת מידע אמיתית. כזאת שמצפינה את האמ-אמא של המידע. אני מכיר מספר תוכנות / פתרונות, כשבראשן חברת סרטיקום, אבל רציתי לדעת אם מישהו כבר עובד עם ו/או על מוצרים כאלו ויכול לספר קצת חוויות, מידע כללי וכו`... רק לידע כללי - מערכת ההפעלה של הפאלם נחשבת אחת ממערכות ההפעלה הכי לא בטוחות שיש. פאלם אגב הבטיחו שיפורים משמעותיים בגרסא 5. נחכה ונראה. איל וובר.

qwertyx

New member
בסופו של דבר - הכל סיסמה

נגיד שהצפנת את הדאטה שלך לא רק באימ-אמא שלה אלה גם באבי-אביה. עכשיו אתה רוצה גם לקרוא את מה שכתבת, כאן צריך להכניס סיסמה כדי לראות את המידע. יש תוכנות שמצפינות גם את הסיסמא, נכון (בעיקר ל פי.סי) אבל שוב, זו רק סיסמה... אני די אוהב את התוכנה שכדי להכנס לפאלם אתה צריך לחתום על המסך. עובד נחמד מאוד (ו... כן יש אפשרות להכנס עם סיסמה למקרה ששכחת את החתימה)

qwertyx

New member
עוד משהו...

אם אתה שומר חוק ובעל מצפון, הפסק לקרא כאן ועבור להודעה הבאה. ----------------------------------------- אמרו לי שיש כאן http://pw.zde.cz תוכנה שיודעת לתקן קבצים שיש להם באגים כמו הגבלות הזמן ודברים כאלה. נראה לי שזה לא חוקי אז לא ממש הסתכלתי ולא הורדתי אותה, ובכלל יצאתי מהאתר ההוא מייד כשראיתי במה מדובר, אך בגלל שאני דוגל הן בחופש הביטוי והן בחופש הבחירה, אתן להם להתבטא ולך לבחור. אני ממליץ לרכוש כל תוכנה בה הנך משתמש, כמו שאני עושה.

למעלה