שאלה בנושא איגאואנות

pukiss

New member
שאלה בנושא איגאואנות

שלום לכולם!! אני חדשה כנראה בפורום הזה.. אני מגדלת איגואנה מקסימה בת 7, 1.20 מ' שוקלת קרוב ל- 4 ק"ג. אין מילים בפי לתאר כמה היא יפה המתוקה שלי, מי שרוצה תמונה רק שידרוש. כמה שאני חושבת שאני "ספצפית" בקשר לחינוכה וגידולה יש לי כמה שאלות שאני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי פה. 1. האיגואנה מרבה להתעטש, האם זה נורמלי?????? 2. האם ויטמינים הם בהכרח חשובים? 3. אשמח לשמוע חוו"ד ואנשים שיש ברשותם איגואנות תודה

orisegal

New member
היי ענת...

מה שלומך?... אם איני טועה ההיכרות בינינו ארוכה יחסית דרך האייסיקיו... :) בכל מקרה , גם אני חדש פה... תזמון משעשע.... ספרי לנו האם ילדתך הקטנה מתעטשת באופן קבוע, או שזה עניין חדש אצלה?... ויטמינים , לדעתי, חיוניים ולו רק בשל העובדה שהמזון שהחבר'ה לייצים שאנחנו מגדלים בבית לא מקבלים את התנאים המלאים להם הם זקוקים והתוסף הזה ברוב המקרים משלים חלק ניכר מהחסר. שמחתי לראות אותך פה :) אורי סגל

pukiss

New member
היי אורי

אורינ'קה! אני בהלם לראות אותך פה, גם באי סי לא ראיתי אותך ממזמן!! מה המצב??? האמת שבמקרה נכנסתי, ואמרתי למה בעצם לא לשאול את כל השאלות שאני תמיד מתעניינת בהן ואין מענה. בתשובה לשאלתך, הגברת מרבה להתעטש והרבה!! מה זה אומר? היה כייף לראותך פה

שלום פוקיס

ברוכה הבאה ונשמח לראות תמונה של האיגואנה שלך. עכשיו לשאלות ששאלת איגואנות זקוקות לתוספת ויטמינים מיוחדים לזוחלים וגם ובמיוחד לסידן מיוחד לזוחלים שניתן לרכוש בחנויות שמתמחות בזוחלים או לפעמים אפילו סתם חנויות. בנוגע להתעטשות אם זה מלווה בהפרשות (רטיבות) מהנחיריים אז היא מצונננת וצריך להעלות לה את הטמ"פ והלחות בכלוב. איגואנות הן חיות טרופיות שזקוקות ללחות גבוהה וטמ"פ של 30 פלוס מעלות צלזיוס. אם זה לא עובר אז צריך לקחת אותה לוטרינר. עוד דבר שעלול לגרום לזה זה אבק במקרה והיא חיה על מצא שיש בו הרבה אבק כדאי לבדוק גם את זה. ב"קישורים" של הפורום יש קישור לאתר מעולה על איגואנות שיוכל לתת לך תשובות מקצועיות בנושא אני מציע לך לבדוק אותו. תודה יונתן.

pukiss

New member
תודה יונתן

עזרת לי מאוד!! אני אישית חושבת שההתטעשות נובעת אולי מחום יחסית קצת נמוך בשטח המחייה שלה, היות והיא מסתובבת בבית בצורה חופשית, יתכן כי המנורה שלה אינה מחממת אותה מספיק, אקח זאת לתשומת ליבי יום טוב ושוב תודה!

אין בעד מה כנסי

עד כמה שאני יודע היא צריכה מקום שבו היא תצליח להביא את טמ"פ הגוף שלה ל35 מעלות ושאר הסביבה צריך להיות קרוב לשלושים מעלות ועם לחות גבוהה.

איגאואנות

שלום מגדלת איגאואנות. טוב 1 עם היא עושה הרבה אפצי סימן שהיא מפתחת איזה מחלה אני מקוה שלו.לבדוק את הטמפרטורה מינומום 28 מעלות בעונה הזות וללכת לויטרינר לבדיקה לא יזיק. 2 וטמינים או קלציום מאוד אוזרים ומומלצים עם יש לך עוד שאלות אז אני פו .ביייי בי אבי

למעלה