שאלה בנושא איור פרסומת

hayatuli

New member
שאלה בנושא איור פרסומת

שלום לפורום. התבקשתי לאייר סדרת פרסומות ע"י חברת פרסום גדולה (כ6-7 מודעות). לא עשיתי אף פעם דבר כזה, ואין לי מושג כמה לבקש (הם ביקשו הצעת מחיר). שאלתי איפה זה יופיע, והם בעצמם עדיין לא יודעים, אבל התקציבאי שלהם אמר שזה מיועד כרגע לשני מקומונים, ואולי כמה פלאיירים, ובהמשך נראה. נראה שהם לא כ"כ רוצים להגיד, אבל אולי אני טועה. כמה מבקשים על דבר כזה? ואיזה לו"ז מקובל לתת לאיור לחברת פרסום? אני מניח שיהיו תיקונים לסקיצות וכו'. תודה.

amitais

New member
דרוש 250$ לחתיכה

ומקסימום תתפשר על פחות. ודרוש 50$ לחתיכה דמי סקיצות אם מאיזשהי סיבה הקמפיין לא מתפרסם. שלא תעבוד לחינם.

amitais

New member
תראה

אני לא יודע איזה משרד פרסום זה, ומי אתה ומה הניסיון שלך. אני רק יודע מהניסיון שלי: בפעם הראשונה בחיי שהעזתי לדרוש מחיר שנראה לי גבוה (הרבה יותר מ-250$, אבל זה גם היה פרוייקט מורכב יותר), זה עבד - אמנם התפשרתי, כלומר לא קיבלתי את מלוא הסכום שדרשתי, אבל התייחסו אליי ברצינות. ככה זה עובד בפרסום - הם מודדים אותך לפי גודל הביצים שלך בענייני כסף. אם אתה יקר הם מאמינים שאתה מבוקש כי אתה טוב.

SCaToPHaG

New member
זה כלום

אם מדובר בלקוח בינוני ומעלה במשרד בינוני ומעלה, 1500 דולר זה מחיר אפסי שבאפסי בשבילם. הם מוציאים יותר על פיצות וקולה חינם לעובדים

למעלה