ה
מ ש ה 53 Well-known member מנהל 11/12/20 #3 נכתב ע"י dory30: ה לחץ כדי להרחיב... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
trilliane Well-known member מנהל 12/12/20 #7 נכתב ע"י dory30: ה לחץ כדי להרחיב... אז למה לא למחוק את ההודעה וחסל? (אגב, החתימה שלך כ"כ גדולה שהיא מושכת את כל תשומת הלב מתוכן ההודעה; הייתי שוקלת להקטין את הגופן).
נכתב ע"י dory30: ה לחץ כדי להרחיב... אז למה לא למחוק את ההודעה וחסל? (אגב, החתימה שלך כ"כ גדולה שהיא מושכת את כל תשומת הלב מתוכן ההודעה; הייתי שוקלת להקטין את הגופן).
dory30 Well-known member 11/12/20 #4 הטכנאי כבר פתר אותה, תודה. היו לי הצפות מתחת למקרר במשך שלושה ימים, כל פעם שהפעלתי מדיח.
dory30 Well-known member 12/12/20 #5 בעצם, הוא פתר רק חלק. היתר באשמת האינסטלטור שעשה לי שמות (בטעות,אני מניח) בכיור. כל פעם שאני מדיח כלים במדיח או שוטף ידיים, ישר הסלון הופך לבריכת שחייה. אם הוא לא עושה את העבודה בהנחה או בחינם, פעם אחרונה שאני מזמין אותו.
בעצם, הוא פתר רק חלק. היתר באשמת האינסטלטור שעשה לי שמות (בטעות,אני מניח) בכיור. כל פעם שאני מדיח כלים במדיח או שוטף ידיים, ישר הסלון הופך לבריכת שחייה. אם הוא לא עושה את העבודה בהנחה או בחינם, פעם אחרונה שאני מזמין אותו.
מ ש ה 53 Well-known member מנהל 12/12/20 #6 תן צילומים של מה שמחת לכיור. אולי אחשוב על משהו... אתה תמיד כזה מסתורי, שבא לי ..... ואתה יודע... אתה יכול גם לפנות אלי בפרטי.
תן צילומים של מה שמחת לכיור. אולי אחשוב על משהו... אתה תמיד כזה מסתורי, שבא לי ..... ואתה יודע... אתה יכול גם לפנות אלי בפרטי.