שאלה בנושא אי ביי

De Fox

New member
שאלה בנושא אי ביי

יש לי חשבון באי ביי וקניתי בעבר השאלה היא כזאת: בפרטי החשבון שלי כתובת המשלוח היא ישראל. אני מעוניין להשתתף במכירה פומבית של מוצר כלשהו אבל שיישלחו לי את זה לכתובת בארה"ב. כמו כן ישנם מוכרים שמראש לא מאפשרים להשתתף במכרז מכיוון שהם מגבילים את המשלוח לארה"ב בלבד וכאמור החשבון שלי מוגדר בישראל. המצב הוא שיש לי כרגע לתקופה הקרובה חבר שם שיכול לקבל את הפריטים. איך אני משתתף במכרזים ו/או קונה כאשר אני מעונין שהפריט יישלח לכתובת זמנית שאינה מוגדרת בחשבון? תודה ושנה טובה

Nunatak

New member
זה לא ממש משנה.

גם ככה רוב המוכרים שולחים רק לכתובת הpaypal שלך...

יש כמה אפשרויות

שלום, יש כמה אפשרויות מבחינת מי שמוכר: 1. הוא לא מעוניין שמישהו מחו"ל יקנה את המוצר ולכן חוסם את האפשרות של מישהו מחו"ל לשים בככל bid. לכן במצב כזה גם אם תנסה לשים מחיר אתה לא תוכל. 2. יש מוכרים שלא כותבים את האפשרות למשלוח לחו"ל אבל לא חוסמים את האפשרות הזו לכן אתה כן יכול להכניס את ה-bid שלך ואף תקבל אזהרה על המסך שייתכן והמוכר לא ישלח לך את המוצר. 3. יש מוכרים שמוכנים לשלוח אך ורק למשתמשים שהכתובת שלהם מאומתת וזה תכיף אך ורק עם משתמשים מארה"ב. הם עושים זאת כדי לבטח את עצמם מרמאויות ולכן אי אפשר חהאשים אותם. לכן זה לא משנה להם אם אתה נותן להם כתובת של מישהו אמריקאי, כל עוד אתה לא עם כתובת מאומתת הם לא יסכימו. ולכן: כל שעליך לעשות הוא ליצור קשר עם המוכר, להסביר לו את המצב ורוב הסיכויים שהוא יסכים לאפשר לך להשתתף במכרז. בהצלחה.

למעלה