שאלה בנושא אנטריקוט בתנור

שאלה בנושא אנטריקוט בתנור

קניתי פרוסות של סטייק ואני רוצה להכין אותם בתנור האם משהו מכיר מתכון שהבשר יצא עסיסי..... או אולי עדיף על מחבת ?? תודה לכל העוזרים..
 

karpe

New member
הכי טוב זה משולב

אם הפרוסות עבות (מעל 300 גרם בערך לאחת), משיחה בשמן זית, קצת פלפל גרוס וצריבה במחבת פסים מברזל כ-2 דקות מכל צד, ואז לתנור שחומם מראש בערך ל-150 מעלות, כ-10 דקות עד רבע שעה, תלוי במידת העשייה הרצויה. יוצא מדהים.כמובן שאפשר להוסיף רוטב שמכינים בנפרד, למי שאוהב.
 
למעלה