ronnie 123
New member
שאלה בנושא גנאש מוקצף
אני עושה גנאש משוקולד מריר 1:1 יחסי שמנת לשוקולד.
לאחר המסה מלאה הוא הולך למנוחה של כמה שעות במקרר.
ועכשיו שלב ההקצפה. האם לתת לגנאש להתחמם קצת ולהתרכך? האם ישר להקציף?
בפעם האחרונה נתתי לו קצת להתחמם ואז הקצפתי אבל הוא היה מאוד קשה למריחה..
אני אשמח לתובנות
אני עושה גנאש משוקולד מריר 1:1 יחסי שמנת לשוקולד.
לאחר המסה מלאה הוא הולך למנוחה של כמה שעות במקרר.
ועכשיו שלב ההקצפה. האם לתת לגנאש להתחמם קצת ולהתרכך? האם ישר להקציף?
בפעם האחרונה נתתי לו קצת להתחמם ואז הקצפתי אבל הוא היה מאוד קשה למריחה..
אני אשמח לתובנות