שאלה בנושא גרפסים
|

שאלה בנושא גרפסים../images/Emo95.gif|

הי בנות! שחר שלי בת חמישה חודשים מחר!!!!! (וואו איך שהזמן עובר) בזמן האחרון היא לא עושה גרפסים לאחר ארוחה. יוצא לי לשבת איתה המון זמן עד שהיא עושה גרפס. לפעמים היא לא עושה ואז אני מתייאשת ואח"כ היא פולטת!!1 אבל לא בהיסטריה!! רציתי לשאול אתכן עד איזה גיל צריך לעשות גרפס? יום חמים ונעים חיבוק|

יונית ש

New member
../images/Emo49.gif לחמישה חודשים

אנחנו כבר בשלב הזה בערך ויתרנו על עניין הגרפסים. כמו שאצלכם גם אצלנו פתאום ההמתנה נהייתה נורא ארוכה אז ויתרנו ובאמת הפליטות קטנו והכי חשוב כאבי הגזים נעלמו. אז הפסקנו. כל עוד היא סבלה מגזים (אצלנו הכאבים נהמשכו עד ארבעה - חמשה חודשים) חיכינו כל פעם לגרפב באדיקות כי אחרת היא התפתלה מכאבים. ואם כמו שאמרת היא לא פולטת הרבה. אז אולי באמת הגיע הזמן לוותר על השלב. בטח שי לכם דברים יותר נחמדים לעשות ביחד

נטלי22

New member
מזל טוב על ה-5 חודשים! ולבי הגרפסים

נופר שלי (שהיא כבר גדולה - בת שנתיים וחצי עוד שבוע...) כמעט אף פעם לא היתה עושה גרפסים. בעיקר בהנקות. אם הם יונקים (או שותים מבקבוק) בתנוחה הנכונה, אז הם לא בולעים אויר, ולא תמיד צריכים לעשות גרפס. חוץ מזה - מערכת העיכול שלהם מתפתחת ומסתגלת לעיכול המזון וכבר לא צריכה לשחרר אויר כל כך הרבה. בקיצור - תזרמי איתה, ולא צריך לשבת איתה כל כך הרבה. תחכי פרק זמן סביר, ואם לא יוצא - לא יוצא. מקסימום היא תפלוט טיפה אח"כ. למרות שאני לא מאמינה שזה ישפיע. בתיאבון! נטלי

היי יפית..לאן נעלמת? אצלינו

בגיל חמישה חודשים הפסקנו לחכות לגרפסים.. צריך להקפיד שהאכילה/שתיה עם תמיכה לצוואר ולראש ואז אין בעיה מבחינת העיכול. תהיי בקשר ויום נפלא

Yarik N

New member
יש גיל בו מפסיקים? אני בן 32 ועדיין

מידי פעם עושה גרפס.....
(מצטער, לא יכול לעזור , לא ידוע לי.....)

האם היא יונקת או אוכלת מבקבוק?

אם היא יונקת אז מלכתחילה הגרפס הוא ממש לא בגדר "חובה". ביניקה אין הרבה כניסה של אויר למערכת העיכול ולכן אפשר לוותר על הגרפס. בהאכלה מבקבוק הייתי שופטת לפי הילדה. אם יש בהתנהגות שלה משהו לא נינוח (כתוצאה של גרפס תקוע) הייתי עוזרת לה ומנסה לגרום לה לעשות גרפס. אבל אם היא אוכלת וטוב לה אח"כ... אז חבל על זמן ההתעסקות עם הגרפסים.

למעלה