הגוף כן מנצל זאת ..
מה זה הגוף ...... זה כולה מכשיר . כמו למשל המחשב שכרגע למולך . אני איני מדברת אל המחשב שלך , למרות שהוא חכם ויודע לעשות פעילות מהירות יותר ממני . ויש לו יכולת להחליט ולשקלל את המצב הרגעי שלו והעבודות המוטלות לפניו אבל אני מדברת דרך המחשב שלי , למחשב שלך שמתרגם לך וכך בעזרת שני המכשירים אנו מתקשרים . מי זה אנו ? לא יודעת , אבל זה על אותו עיקרון המחשב ואני . והמחשב שלך ואתה . מרבית חיינו אנו חיים על הטייס האוטומטי . יענו .... איננו מבינים הרבה במחשב , ואת שעות המחשב שלנו מרביתם מועברים על צט וכאלה , בלי לדעת איך זה פועל . אצלנו בבית . עד שיום אחד ..... יש בג . מה זה הבג הזה . והעיקר מה הקשר שלך לבג הזה - האם הידיעה שלך במחשב יכלה למנוע את הבג ? ידיעה במחשב , יכולה להקרא .... מודעות . הבג במחשב העלה את המודעות שלך שהמחשב שלך לא שמור , ואז אתה יכול לבחור . או ללמוד על מחשבים ואיך מגינים עליהם . או ללכת לטכנאי ( שם מופלא למטפלים מכל הסוגים) שיתקן לך ושוב תשחק עד ששוב יקרה משהו נניח הפעם המחשב המסך מהבהב . ועושה בלגן . האם המחשב שלך לא יודע לתקן את עצמו ? הוא יודע . כשתיתן לו את הפקודות הנכונות . אז הוא יפעיל את המערכת שתחזיר אותו לניקוי בדיקה העלאה ועוד ( אגב איני מבינה דבר במחשבים ) אז מה השתבש ???. הפקודות שהמפעיל נתן .... עזרו לשגע את המערכת . הגוף במחלה אגב .... לא בוגד . הוא עוזר . הגוף משתמש במיחושים וכאבים כדי לתקשר את הסימבוליקה לתיפקוד השגוי שנוצר כשהיינו עסוקים בצט חיצוני , ולא שמנו לב שהמסך החל להבהב . הגוף בעת מחלה גם מנסה לפתור מקומית את הבעיה , וגם דורש בכוח ממך המשתמש , לקבל יותר אנרגייה . לא סתם בעת מחלה , אנו נשכבים , ולעיתים יש תחושה שהגוף פשוט אומר או שאתה מוצא מיטה מהר , או שאני משכיב אותך כאן כרגע כעת ..... הבנת את זה ? זה קורה כי הגוף דורש ממך , לטובת המשכו , להפסיק לבזבז לו אנרגייה , הוא זקוק כרגע להפעיל את צבא מערכת החיסון שלו , זה דורש ממנו המון אנרגייה זמינה , ואתה חי באינפלצייה באנרגייה בריצתך אחר שטויות , ואז הוא פשוט תרתי משמע משתק אותך . שתוק , שכב , תישן קיבינימט , כי אני צריך לייצר תאי דם לבנים שילכו לתקוף את מה שקורה כרגע בפנים . זה מצב דרמתי . הגוף כבר שואג , והוא לבטח כבר הבהב לך הרבה פעמים . כשלא צריך אמצעים קיצוניים , אז ניתן לספק לגוף את האנרגייה בלי לאלץ אותו לצווח עלינו . מה בדימיון מודרך ..... דיכאון מתמשך , זה דבר שמספק לנו דימיון סיוטי חינם אין כסף , דימיון שכזה מביא אותנו לתגובות גופניות שצורכות אנרגייה בצורה חסרת שליטה . זה בערך כמו מרבה בריבית דה ריבית . אז כשאנו במצב של מחלה , מתחילים להקשיב לדרך של הגוף לתקשר עימנו , אנו יכולים להתחיל לשמר לו אנרגייה ולספק לו אפילו אנרגייה כך שהוא באמת יוכל לעשות את העבודה ולרפא עצמו . מחלה = מחל ה´ . ומי שמפריע לו למעשה זה אנו כשעשינו הסכם עם הדימיון המודרך הפרטי שלנו לספק דימיון שעושק אותנו מאנרגייה . אם חווית דיכאון , תיזכר כמה עייף חשת . הדימיון המודרך החיובי , עוזר לנו מיידית לעצור את הביזבוז , וליצור הדמייה שהגוף יגיב אליה בשימחה ..... שימחה אושר הנאה צחוק .... זה כבר הוכח , כדברים המעלים את מערכת החיסון הגופנית פי 6 או יותר מהרגיל ( אני מגזימנית בדרך כלל , אז נקרא לזה פי 3 או 2 אוקיי ? ) זהו ..... כך זה פועל לדעתי ומניסיוני . אז הגוף כן מתפקד , רק אנו מפריעים לו ........ אז אם תחלה , בכל מחלה , אז כנס לילד הפנימי שלך ותגיד לו ...... בואנה . תעביר את הערוץ הזה ..... נו תרפה מהשלט .... תרפה , תשחרר אני אומר לך . חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וזהו פשוט אחר כך שנה תחנת שידור , ואז כמו שאומרים בשפת הלעז ..... תן לפרקינסון לעבוד ... מכיר את הבדיחה על הסבא הזקן עם הפרקינסון שגוסס , והבנים שלו באים לספק לו את משאלתו האחרונה . הוא מזמין 5 בחורות שופעות ועסיסיות , הבנים שואלים אותו , סבא מה תעשה עם 5 בחורות . והסבא עונה . 2 מחזיקות ברגליים , 2 בידיים , וחמישית שתעלה למעלה , וכשאתן סימן שכולם יעזבו ושיתנו לפרקינסון לעבוד ....... אז זה הדימיון המודרך .... להרכיב את הסיטואצייה וכשזה מוכן פשוט להרפות ולתת לפרקינסון ....ממממ לגוף לעשות מה שהוא יודע הכי טוב .... יענו ... לרפא .