שאלה בנושא הגירה לארה"ב

gladiator28

New member
שאלה בנושא הגירה לארה"ב

שלום, רציתי לשאול אם אני בעל אזרחות ישראלית ואמריקאית ומעוניין להתחתן בקרוב עם ישראלית. האם עדיף להתחתן בארץ או בארה"ב ? האם ברגע שנתחתן אישתי תוכל לעבוד באופן חוקי בארה"ב ? אם כן תוך כמה זמן ? תודה.

doronf65

New member
מנהל
רק הערה...

לוח הזמנים בקישור לא מעודכן, זה לא 6-12 שבועות אלא 3-6 חודשים כיום.

maharaja gor

New member
how come it's faster ???

in israel ??? there r states (like NJ) in wich u can get a green card in 3-4 months correct me if i wrong by the way - how do i get the "AMI" phone card ???? maharaja and the missPElings

doronf65

New member
מנהל
Maharaja hi

קודם אענה על הדבר הקל: אפשר לקנות אותו בהמון אתרים באינטרנט. תריץ חיפוש על ami phone card. אני אישית משתמש באתר הזה: http://www.todayphonecard.com/ ובו מקבלים מייד את ה- pin. לא יודע אם כל האתרים האחרים נותנים את השרות. אבל, האתר הזה לא נותן מספר מקומי אלא מספר 800 שהוא יקר יותר, אז עושים חיפוש למספר מקומי באינטרנט. לגבי זמן השגה: אני לא הולך להכנס להשוואה פרטנית של כל אזור ואזור. בישראל לוקח 3-6 חודשים, כשהזמן תלוי בעיקר בך, כך שאם אתה זריז ויודע מה לעשות אז אפשר להגיע ממצב 0, כלומר ממצב שאין לך כלום עד מצב ויזת הגירה (שזה בעצם מיתרגם לג.ק. איך שאתה נכנס לארה"ב) בזמן הזה. אולי ב- NJ זה מתקרב לזמן הזה? אשריך וטוב לך. ברוב ארה"ב לא. מאיזה מצב מתחילים ב- NJ? ממצב ויזת תייר, שזה המקביל למצב 0 הישראלי? או ממשהו אחר? מויזת עבודה? מה עם תהליך ה- AOS? אתה כולל אותו בספירה? בכל מקרה, אני מייעץ לפי מצבם של השואלים. דורון

למעלה