שאלה בנושא הורים

mamie

New member
שאלה בנושא הורים

ההורים שלי נשואי כבר 35 שנה. בתקופה האחרונה היחסים בניהם עלו על שרטון ולמרות שאני באמצע כיוון ששניהם פונים אלי אי משתדלת לא להתערב או לתמוך בצד אחד. הצעתי להם טיפול זוגי אבל אבא שלי לא מוכן לשמוע על כך, אמא שלי לעומת זאת לא שוללת את הרעיון בכלל ומעונינת להיפגש לבד. האם אוכל לקבל ממך המלצה למטפל/ת? אם את מטפלת באזור המרכז איך יוצרים איתך קשר? אודה לכל עזרה שתוכלי לתת.

את צודקת שאינך מתערבת למרות שקשה לנו לצפות

באנשים שאנו אוהבים ללא נקיטת עמדה. מאותו הטעם, אי אפשר לשכנע אנשים גם אם נראה שאין אפשרות אחרת , ללכת לטיפול. עודדי את אימך שכן מעוניינת . גם לבד ניתן ללכת לטיפול זוגי ואפשרי גם טיפול פרטני. בקשר להמלצה, יש לי המלצה, תלוי באיזור המגורים שלכם ולסוג הטיפול אותו תבחר אימך וגם אני עובדת המרכז הארץ.

mamie

New member
אשמח לקבל המלצה

ההורים שלי גרים בראשון לציון. הם ניתן לשלב טיפל פרטני וזוגי (לבד)? אם לא נראה לי שאמא שלי תרצה טיפול זוגי (לבד) אני מקווה שאבא שלי גם יצטרף בשלב מאוחר

לטיפול זוגי אפשר גם להגיע לא בזוג

הטיפול יכול להיות באופן קבוע רק עם אדם אחד, יכול להיות בזוג כאשר לפי הצורך והבקשה נפגשים גם לחוד כל אחד עם בני הזוג והמטפלת ולעיתים מתחיל אחד והשני מצטרף. איני מכירה מטפלת באיזור ראשון אלא בתל אביב והשרון. אם חשוב אמך הקרבה לבית אז יש בפורום קישור ל"אגודה לטיפול במשפחה ובנישואין" שם ישנה רשימה של מטפלים מוסמכים על פי מקום מגורים, אני מציעה לך להעביר את האחריות לאמך, זהו חלק חשוב מהתחלת טיפול, תמשיכי לתמוך בללכת לטיפול ולהתמיד בו אבל חלק מהעבודה צריכה להעשות על ידה. מאחלת לך בהצלחה!

למעלה