שאלה בנושא המקלט

daniels5

New member
שאלה בנושא המקלט

אני גרה בת"א בדירה שכורה ( כמו רבים וטובים אחרים) בקומה הראשונה של הבניין יש משרד הנ"ח שהוא גם מושכר ובמהלך השנים (כך הבנתי מהשכנים) המקלט הפך להיות המחסן של המשרד. פניתי לוועד הבית לארגן את המקלט לשעת חירום אך נענייתי שאין אם מי לדבר והרו"ח לא בעניין של לפנות את המקלט . לפני שאני פונה אליו האם אני ושאר הדיירים יכולים לחייב אותו לפנות את המקלט מהחפצים שלו.או שזה עניין של בעלי הדירות? אם מישהו מבין בזה ויודע לענות על השאלה אשמח לקבל תגובות.

תראי

על פי החוק אסור למקלט להיות ע מ ו ס! בתחליט האיסור העוברים על החוק העובר על חוק זה צפוי לקנס או למעצר העיצה שלי תדברי אם ועד הבית אם זה לא עוזר תעברי את זה לגורמים המתאימים או פיקוד העורף-עריה-משטרה- חד וחלק !! הביטחון האישי יותר חשוב מהכל שמחתי לעזור לך אם את צרכה עוד עזרה תגידי בכיף

daniels5

New member
תגובה לשוטר

עזרת לי בשלב הראשוני, רציתי לדעת מבחינה חוקית האם יש לי זכות לבקש ממנו להעיף את הדברים (ועד הבית הוא שתי זקנות שמפחדות לדבר איתו) אגש אליו מחר ואדווח לך כאן מה קרה.

כן יש לך את הזכות המלאה

לבקש ממנו לסדר את זה אם לא תפעלי האמצאים המינימלים שחטופל הנושא על הדרך הטובה ביותר אם זהלפנות מקורות שרשמתי לך, אני אשמח שתיספרי לי מה ניסגר אם הבאלגן. בתודה ויום נעים רועי

יש מה לעשות!

עליך לפנות לעירייה (לאחראי על הפיקוח או למחלקת שרותי חירום) שיבצעו ביקורת במקלט וייתנו התרעה לפתיחת המקלט ופינויו. ניתן גם לפנות ליועץ המשפטי של העירייה לטיפול בנושא ע"פ חוק. (התשובה מתוך אתר פיקוד העורף)

תפוז תשים לב

מה שאמרתי שעל ביצוע העברה "קנב +מעצר" הוא יכול לחטוף על זה

למעלה