שאלה בנושא הנקה תוך נטילת רסיטל

שאלה בנושא הנקה תוך נטילת רסיטל

שלום לכולן
רציתי להתייעץ לגביי התלבטות שיש לי.
אני בהריון בשבוע 32 , נוטלת את התרופה רסיטל 50 מ"ג. כמובן באישור ומעקב רופא. התעניינתי לגביי הנקה עם התרופה במרכז הטרטולוגי והשיבו לי שהמינון שאני נוטלת אני יכולה להניק רק חצי מהזמן (כלומר לשלב עם מטרנה).
ניסו להסביר לי כמה מתוך התרופה עוברת לתינוק בהנקה אך לא הצלחתי להבין איך מגיעים לערך האבסולוטי. אמרו לי 6-8 % בהתאם למשקל של התינוק. במקרה כזה שאני מניקה חצי 8% זה בערך 2 מ"ג ולתינוק זה המון! האם זה אכן מה שעובר אליו או שזה פחות בהתאם לצריכה שלו. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי את העיניין ועזור לי להבין מה בערך הכמות במ"ג שיקבל התינוק על מנת שאוכל להתייעץ עם רופא פסיכיאטר של ילדים בנושא.

כמו אשמח לשמוע מכל אישה שהניקה או לא הניקה מה דעתה על חשיבות ההנקה והאם בכלל יש סיכוי להצליח בהנקה חלקית. איך אפשר להמנע ממצב שחס וחלילה משתמשים במטרנה שחסרים בה רכיבים חשובים? האם בכלל אפשר לשלב מטרנות שונות או שהתינוק מתקשה להתרגל ככה? כל עצה תתקבל בשמחה

המון תודה :)

הנקה תוך נטילת רסיטל

שלום לך,

לאחר שהתייעצתי עם רופאה מהמרפאה הטרטולוגית באיכילוב, אני מציעה לך לפנות למרפאה ולקבל ייעוץ והדרכה במרפאה. קיימת מרפאה טרטולוגית באיכילוב אשר נותנת מענה בדיוק למצבים כמו שלך.
את יכולה לקבוע תור למרפאה ולהגיע עם טופס 17.

בהצלחה!

למעלה